Maminka.czPředškolák

Sluneční turné: Benefiční koncerty na podporu tibetské školy

redakce 9.  11.  2011
Sluneční turné: Benefiční koncerty na podporu tibetské školy
Přijďte si zameditovat a nasát úžasnou atmosféru koncertu v podání Ivy Marešové a 999 a akustického tria Šťastní a Veselí. Navíc budete mít možnost shlédnout a zakoupit fotografie zachycující kulturu a životní podmínky tibetské menšiny. Součástí bude i představení uměleckých předmětů z Indie a oblasti Himálaje. Pokud někoho tato tradiční díla osloví, určitě nebude problém zakoupit nějaký výrobek na památku.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

17. 11. startuje benefičním koncertní turné na podporu projektu SURYA spravujícíSluneční školu v Himálaji.

Ekologická škola byla vystavěna českými studenty a dobrovolníky v drsných podmínkách Himálaje 4200 m n.m. pro místní odloučenou vesnici.

Škola již 4. rokem úspěšně funguje a místní děti dostávají kvalitní vzdělání a nemusí za studiem odcházet od svých rodin.

Záměrem je postupně rozšířit školní docházku z 5 na 8 let a školu předat do místní samosprávy. Na provoz jsou potřebně finanční prostředky, proto se Iva Marešová s kapelou 999 a akustické trio Štastní a Veselírozhodli tento projekt podpořit.

Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Předškolák, Novorozenec, Batole, Školák, Kojenec, Kam s dětmi, Maminka cestuje, Školy, koncert, Himálaj, Kvalitní vzdělání, Tibet, Turné