Maminka.czBezpečnost dítěte

Šokující video: Žena nezabrzdila kočárek, ten se rozjel směrem k frekventované silnici. Zasáhl hrdina!

Vanda Stöckbauerová 6.  5.  2023
O obrovském štěstí mohou mluvit jedni kalifornští rodiče, kteří svěřili své dítě na hlídání pratetě. Pouliční kamera zachytila noční můru každé maminky. Nezabrzděný kočárek se rozjel směrem k rušné čtyřproudé silnici. Naštěstí vše dobře dopadlo.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Incident se odehrál v pondělí 1. května před myčkou aut v kalifornské Hesperii. Silný vítr rozpohyboval nezajištěný kočárek s dítětem. Na videu je vidět, jak prateta malého chlapce spadne, zatímco kočárek ujíždí směrem k frekventované silnici. Zoufalá žena se snaží rychle vstát a kočárek chytit, ale několikrát znovu spadne.

Naštěstí byl ve správný čas na správném místě zachránce Ron Nessman. Muž čekal na lavičce před myčkou, když viděl, jak šedesátiletá žena upadla na zem při snaze zachytit kočárek. "Neměl jsem čas o tom ani přemýšlet, prostě jsem zareagoval," řekl Nessman pro CNN. Na videu je vidět, jak muž pohotově přiběhl, kočárek zachytil, a chlapečkovi tak zachránil život. "Viděl jsem ji a bylo mi té paní tak líto! Mám synovce a neteře a něco takového jsem si nedokázal představit," řekl.

Bývalý řidič kamionu, který dokonce několik let žil na ulici, uvedl, že se teprve nedávno přestěhoval do Hesperie za svou rodinou. V pondělí, kdy zafungoval jako chlapcův strážný anděl, právě absolvoval pracovní pohovor. "Nebyl bych schopen žít sám se sebou, kdybych nic neudělal," řekl. Zachránce doufá, že tato situace pomůže připomenout rodičům, aby si vždy zkontrolovali, zda mají kočárek správně zajištěný.

VIDEO:  Strážníci zachránili ženě kočárek plovoucí v řece Svitavě

Témata: Kočárek, Hlídání dětí, kočárky, šok, Bezpečnost dítěte, Směr, Šokující video, Zachránce, Svitava, Myčka, Prateta, Vid, Noční můra, Silnice, Stráž, CNN, Strážný, Kamera, Kočárky na Heureka.cz

Video