Sonický kartáček pro děti - čištění s ním je zábava

Reklama 23.  10.  2019

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Co je nového:

Sonický elektrický dětský zubní kartáček s Bluetooth® připojením na interaktivní aplikaci vyčistí zoubky až o 75 % efektivnější než manuální kartáček. Umožňuje interakci se zábavnou aplikací, díky níž si děti čistí zuby lépe a déle. Disponuje dvěma režimy čištění: nízká intenzita pro děti od 3 let a vyšší pro děti od 7 let. KidTimer and KidPacer funkce zajišťují jemné a účinné čištění. Balení obsahuje: 1 sonický kartáček Sonicare for Kids s Bluetooth, 1 dětskou hlavici Standard (7+), 1 dětskou hlavici Mini (3+), nabíječku a 8 samolepek. 

Čištění je radost!

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Jana (32), maminka Klaudie (4) a Huga (6), žijící v Brně:

Tento kartáček je skvělou volbou pro každé menší dítě, která má problémy s čistěním zubů normálním kartáčkem. Čistí si pak zoubky déle, lépe a častěji. Moje dcera, která elektrický kartáček používá od čtyř let, si ho velmi oblíbila, protože čištění je s ním jednodušší a zábavnější. Po dvou minutách, kdy je interval čištění u konce, jí kartáček zahraje melodii, líbí se nám také, že jsou na výběr dvě intenzity čištění. Můžete přes Bluetooth stáhnout aplikaci, která děti baví a milým překvapením bylo osm samolepek, které si mohou nalepit na kartáček a vyrobit tak vlastní design.

Výborná volba!

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Lucie (31), maminka Vincenta (6) a Jonáše (2), žijící v Říčanech:

Elektrický kartáček Philips otestoval můj šestiletý syn.Když se mu dostal do ruky, byl naprosto nadšený, protože si podobným kartáčkem čistím zuby já i můj manžel. A on samozřejmě nutně potřeboval stejný. Nejvíce nadšený je z barevných samolepek, které může nakartáčku podle nálady měnit (naprostá nezbytnost). Moc ho baví rovněž vibrace a bzučení.

Já zase oceňuji časování, protože díky zvukovému signálu už neexistuje žádná výmluva! Po kartáčku už začíná pokukovat i mladší synek, taky by si rád „zabzučel.“ Tomu ale ještě dáme tak rok čas, než do něj doroste.

Je to zábava!

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Kateřina (35), maminka Aleny (6) a Sandry (1), žijící v Českých Budějovicích:

Kartáček Philips Sonicare jsem před časem pořídila sobě a mamince a obě jsme maximálně spokojené. Když nám nyní přišla na otestování verze pro děti, tušila jsem, že dcerka bude nadšená. Po rozbalení ji hned zaujalo množství samolepek s roztomilou příšerkou Sparkly, kterými si může kartáček ozdobit. Při prvním čištění jsme se dost nasmály, sonická pulzace dcerku lechtala a na další čištění se už těšila. Díky jednoduchému ovládání a Bluetooth propojení kartáčku s aplikací je čištění zubů zábavnější a snazší. Časovač zajistí, že dcera sama zvládne čistit celé dvě minuty. Zkrátka, naprostá spokojenost! 

Dokonale čisté zuby!

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Petra (32), maminka Davida (4), žijící v Humpolci:

Velice děkujeme časopisu Maminka za možnost vyzkoušet tento dětský sonický kartáček. Čištění zubů nepatřilo zrovna k oblíbeným činnostem mého syna, téměř nikdy se to neobešlo bez velkých scén. Proto jsme chtěli vyzkoušet něco jiného. A osvědčilo se. Nejprve jsme kartáček polepili samolepkami, to byla radost veliká. Po zapnutí  kartáček Davídka v pusince trochu lechtal, ale zvykl si a čištění je u nás nyní zábava. Hlavně jsme kartáček propojili s tabletem a synek krásně vidí, kde si ještě zoubky nevyčistil.

Maximální spokojenost!

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Lujza (29), maminka Vojtíška (4), žijící v Poděbradech:

Vyrůstala jsem v době, kdy se na čištění zubů a dentální hygienu vůbec, nekladl až takový důraz, proto jsem u svých dětí v tomto ohledu o to přísnější a důslednější. Kartáček je určen pro děti od tří let, synovi Vojtovi jsou čtyři a myslím, že je ten správný čas. V prvních chvílích ho bral jako hračku, se kterou se potřeboval seznámit. Sžívání mu chvilku trvalo, protože na nezvyklé vibrace si musel zvyknout. A dost se u toho nařehtal. Stále má doma i klasický manuální kartáček, mnohem častěji si teď ale vybírá ten elektrický, který jsme samozřejmě ozdobili samolepkami chlupáče.

Připravila: Simona Procházková