Maminka.czPrezentace klienta

Souběh veletrhů FOR TOYS a FOR BABIES přinese zábavu i inspiraci pro vánoční dárky

Reklama 29.  9.  2022
Unikátní souběh veletrhů FOR TOYS a FOR BABIES přinese největší inspiraci pro vánoční dárky, výhodné nákupy, ale i zábavu pro celou rodinu.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Ve dnech 6. až 9. října se v PVA EXPO PRAHA budou prezentovat novinky ze světa dětí, nejnovější hračky a potřeby pro nejmenší, sportovní potřeby, a také odborníci, kteří poradí, jak podpořit vývoj a zdraví dítěte. Oficiálními vozy veletrhů FOR TOYS a FOR BABIES jsou automobily značky FORD.

Veletrh FOR TOYS je tradičním místem, které nabízí nejširší portfolio hraček a her a je inspirací pro vánoční nákupy. Letos přinese expozice významných značek novinky pro děti všech věkových kategorií i pro hravé dospěláky. Představí se BaaVi herna plná Montessori hraček pro venkovní i vnitřní zábavu. Široký výběr čeká také na nejmenší členy rodiny, kteří mají rádi látkové či plyšové hračky. Akční ratolesti budou mít na výběr z odrážedel i sportovních potřeb a pro chytré hlavičky nebude chybět nabídka logických i paměťových her. Rodiny, které rády tráví čas u stolních her, ocení nepřeberné množství deskovek.

V Letňanech si najdou svého favorita také knihomolové. Novým projektem veletrhu bude JARMARK HRAČEK, kde na svých stáncích v historické tržnici nabídnou vystavovatelé tradiční hračky, a také dílničky a další aktivity pro děti. Doprovodný program přinese divadélko s rytíři a krásnými dámami. Více na www.fortoys.cz.

Výhodné nákupy i hvězdné vystoupení

Rodiče, kteří mají doma ty nejmenší ratolesti, ocení možnost nákupů za veletržní ceny veškerého sortimentu na veletrhu potřeb pro děti a kojence FOR BABIES. Na letňanském výstavišti bude široký výběr kočárků, autosedaček, podzimní a zimní kolekce dětského oblečení, interaktivních hraček a mnoho dalšího. Jeden z partnerů veletrhu, značka Linteo Baby, přinese kromě širokého spektra svých produktů také příjemné překvapení pro všechny přítomné rodiče i děti. V sobotu 8. října navštíví PVA EXPO PRAHA tvář značky, zpěvačka Monika Bagárová. Oblíbená umělkyně návštěvníkům veletrhu zazpívá u stánku Linteo Baby v dopoledních i odpoledních hodinách a chybět nebude ani autogramiáda. Kdo se už nemůže dočkat Vánoc, bude mít možnost připravit si s celou rodinou vánoční purpuru na workshopu, který chystá firma Leros. K dispozici pro pohodlí rodičů i dětí bude dětský koutek. Podrobnosti na www.for-babies.cz.

Neváhejte a pořiďte si ještě dnes zlevněné vstupenky ZDE

Témata: Prezentace klienta