Maminka.czSoutěže

Soutěž: Vyhrajte trička s dobrodruhem Tadem a vstupenky do kina

redakce 29.  4.  2013
Soutěž:  Vyhrajte trička s dobrodruhem Tadem a vstupenky do kina
Připravili jsme pro vás soutěž k novému rodinnému animovanému filmu Neuvěřitelná dobrodružství Tada Stonese. Co můžete vyhrát? Pěkná letní dětská trička s motivem z filmu a voucher na 2 vstupenky do kina.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Malé, větší i dospělé diváky nového filmu čeká dobrodružná cesta společně s Tadem, který se díky záměně za slavného archeologa vydává na expedici do Peru. S pomocí Jeffa, svého věrného psa, neohrožené archeoložky Sáry, němého papouška Belzoniho a podvodníčka Freddyho podnikne riskantní dobrodružství – pokusí se zachránit bájné Ztracené město Inků před zlými spáry zločinců - lovci pokladů.

Tad se vždy chtěl stát dobrodruhem a slavným archeologem. Nicméně celé své dny tráví sněním mezi jeřáby a cementem na stavbě, kde pracuje. Šance ke splnění jeho snu se objeví ve chvíli, kdy jeho přítel, slavný archeolog, dostane záhadnou kamennou desku, klíč k cestě do Ztraceného města Paititi a jeho legendárního pokladu. Právě v okamžiku, kdy je připraven vyrazit na cestu, stane se archeologovi nešťastná nehoda a jeho místo v expedici zaujme Tad.

Film ve stylu Indiana Jonese natočený podle španělského komiksu Tadeo Jones a tajemství Toactlumu od Javiera Barreira a Gorka Magallóna. Postavičky v českém znění namluvili například Kryštof Hádek, Libor Hruška, Jitka Ježková nebo Libor Terš. Snímek uváděný ve 2D i 3D bude v české premiéře promítán na mezinárodním festivalu animovaných filmů Anifilm 2013 v Třeboni. Více informací o filmu na www.dcinema.cz.




Jak na to?

Stačí se přihlásit na Maminka.cz a správně odpovědět na soutěžní otázku.

Výhru - vždy 1 dětské tričko s motivem z filmu Neuvěřitelná dobrodružství Tada Stonese(na výběr dětské velikosti S/M/L) + volný voucher na 2 vstupenky do kina s platností 3 měsíce (projekce ve vybraných kinech a multiplexech Cinestar a CinemaCity) vyhrávají celkem 3 soutěžící, kteří správně odpoví na soutěžní otázku a jejich odpověď dorazí jako 50., 100. a 150. v pořadí.

Nápovědu na soutěžní otázku najdete na www.dcinema.cz.

Výherci:

BERUSENKAM
diesonne
oluša

Možnost odpovídat máte od 29. 4. do 5. 5. 2013.

Pokud nejste zaregistrována, nebo přihlášena, klikněte sem.

Všeobecná soutěžní pravidla naleznete ZDE.

Témata: Soutěže, vstupenky, Indiana, Soutěž, Dobro, Cinestar, Mezinárodní festival, Animovaný film, Indiana Jones, Freddy, Výhra, Projekce, Voucher, Dobrodruh