Maminka.czSoutěže

Soutěž: Dopřejte si zdravou snídani s instantní cereální kaší Nomina

redakce 18.  11.  2013
Chcete si spolu s vašimi dětmi vychutnat skvělou snídani? Zdravou a ještě k tomu rychle připravenou? Pak vyzkoušejte instantní cereální kaše Nomina. Jde o české výrobky, které splňují ta nejnáročnější kritéria a jsou označeny nezávislým certifikátem Vím, co jím. Některé z kaší jsou navíc bezlepkové, takže si je mohou dopřát také alergici na lepek.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Jáhlová, pohanková, rýžová, vícezrnná, špaldová a ovesná. Tyto druhy instantních cereálních kaší vyrábí a distribuuje na náš trh česká firma Nominal. Při jejich výrobě klade důraz především na kvalitu vybraných surovin a jejich zpracování. Část kaší Nomina je totiž určena mj. pro lidi alergické nebo intolerantní na lepek a musí proto splňovat ty nejpřísnější normy. „Bez lepku vyrábíme kaše jáhlové, rýžové a pohankové. Jsou určeny pro děti, včetně těch nejmenších ale také pro sportovce, lidi se zájmem o zdravý životní styl, celiaky apod. Kvalita použitých surovin je u nás na prvním místě, proto si část z nich dokonce pěstujeme sami,“ říká Milan Novák, majitel firmy Nominal.

Instantní cereální kaše Nominal jsou 100 % přírodní, bez cukrů, aromat, barviv nebo konzervantů. Díky vyváženému poměru surovin se vyznačují příznivým glykemickým indexem. Jsou lehce stravitelné, mají vysokou nutriční hodnotu a proto jsou vhodné především k přípravě snídaní. „Každý ví, že snídaně je základ. Měla by zajistit 25 % naší denní energie. Kaše Nomina obsahují polysacharidy, které zaručují delší pocit sytosti. V kombinaci s mlékem a ovocem dodávají tělu také množství energie,“ doplňuje Milan Novák.

Příprava instantních cereálních kaší Nomina je snadná a rychlá. Směs stačí nasypat do misky, zalít teplým mlékem nebo vodou a zamíchat. Jakou bude mít kaše příchuť, to už záleží na vkusu strávníka. „Kaše Nomina nemají žádnou příchuť. Chceme, aby si je mohli lidé dochutit podle toho, co mají rádi. Ideální jsou oříšky, kousky ovoce, med, javorový sirup nebo třeba kakao. Fantazii se meze nekladou,“ vysvětluje Milan Novák.

Instantní cereální kaše Nomina jsou k dostání snadno na e-shopu firmy Nominal nebo ve vybraných obchodech. Jejich seznam a další informace naleznete na webu www.nominal.cz. Cena jednoho 300 g balení instantní kaše Nomina se pohybuje okolo 40,- Kč.

Více na www.nominal.cz.

Výhru 10 sad kaší Nomina (každá sada obsahuje všech 6 druhů kaší + misku) vyhrává 10 soutěžících, kteří správně odpoví a jejich odpověď dorazí jako 20., 40., 60., 80., 100., 120., 140., 160., 180. a 200. v pořadí.

Možnost odpovídat máte od 18. 11. do 24. 11. 2013.

Nápovědu naleznete na webu: www.nominal.cz

Výherci:
Dana N. (Brandýs nad Labem)
Václav D. (Pečky)
Ludmila B. (Bolatice)
Alena P. (Vodňany)
Jitka P. (Kladno)
Barbora P. (Kutná Hora)
Marcela K. (Fulnek)
Vendulka Z. (Jirkov)
Zdeňka K. (Třinec)
Libor P. (Frenštát pod Radhoštěm)


Témata: Soutěže, Česká firma, Radhošť, Vybraný obchod, Kutná Hora, Instantní kaše, Frenštát pod Radhoštěm, Třinec, Zdeňka K, Glykemický index, Kladno, Soutěž, Ludmila, Vendulka