Maminka.czŠkolák

Soutěž: Kniha na léto – Slovník dětského světa

redakce 15.  8.  2011
Pro vaše dlouhé letní dny a chvíle pohody jsme pro vás ve spolupráci s www.kniha.cz připravili pravidelné soutěže o zajímavé knižní tituly. Soutěžte s námi a těšte se na zábavné čtení. Právě začínáme!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Dnes můžete vyhrát titul:

Ilona Špaňhelová: Slovník dětského světa

Praktický slovník, který pomáhá objasnit mnohé každodenní střety mezi rodiči a dětmi. Kniha je určena zvláště rodičům dětí ve věku 2 až 7 let. Napsala ji zkušená psycholožka a matka 3 dětí na základě svých bohatých zkušeností jak pracovních, tak mateřských. Kniha je sestavena jako slovník, ale jednotlivé pojmy jsou vysvětleny obšírněji a podrobněji.

V knize naleznete i osvědčená doporučení při výchovných problémech, se kterými se potýká většina rodičů. PhDr. Ilona Špaňhelová má jako psycholožka dlouholetou praxi v poradenství se zaměřením na raný vývoj a výchovu dítěte. Je autorkou několika knih na toto téma.

Aktivně se svými odbornými znalostmi zapojuje také do internetových diskusí a přispívá do poraden časopisů s rodinnou tematikou. Rovněž vede psychologické kurzy pro manažery zaměřené na otázky komunikace.


Jak na to?

Stačí se přihlásit na Maminka.cz a správně odpovědět na soutěžní otázku, kterou najdete v tomto článku.

Knihu vyhrává celkem 5 z vás, kteří správně odpoví na soutěžní otázku.

Výhru obdrží soutěžící, kteří správně odpoví na soutěžní otázku a odpověď zašlou jako 20., 40., 60., 80. a 100. v pořadí.

Výherci:

izie
daneska
Rexik
silvies
baruska

Možnost odpovídat máte od 15. 8. do 28. 8. 2011.

Pokud nejste zaregistrována, nebo přihlášena, klikněte sem.

Všeobecná soutěžní pravidla naleznete ZDE.

Nápovědu na soutěžní otázku hledejte v článcích na www.maminka.cz.

A jak vyhrát? Stačí správně zodpovědět jedinou soutěžní otázku:

Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Předškolák, Novorozenec, Školák, Batole, Kojenec, Soutěže, léto, Kniha, Slovník, Soutěž, Ilona Špaňhelová, Výchovný problém, Let, Zkušená psycholožka, Svět