Maminka.czMaminka roku

Soutěž Maminka roku vás vytrhne ze stereotypu, říká Maminka blogerka 2018!

Alice Rossi 29.  4.  2021
Od prvního ročníku Maminky roku už uběhly téměř 3 roky a já na něj moc ráda vzpomínám. Tedy na to hlasování ne, to byly šílené nervy, říká Simona Šeligová, která obsadila 2. místo v kategorii Maminka blogerka 2018.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"Na Maminku roku vzpomínám moc ráda. Bylo to vytržení z denního stereotypu s miminkem a moc jsem si užila přípravy i celý galavečer. Seznámila jsem se navíc se spoustou inspirativních lidí a dozvěděla se o jejich ne vždy lehkých životních osudech. Aktuálně je u mě největší změna druhé těhotenství, takže nás zas čeká nové dobrodružství, na které už se moc těšíme," říká Simona Šeligová, která v Mamince roku uspěla svým blogem similife.cz.

Co by měla umět Maminka roku? Děti vám to řeknou!

"Když jsem se nakonec dozvěděla, že jsem se umístila v první trojce, měla jsem velkou radost. Ani ne tak proto, abych si dokázala, že jsem "Maminka roku", ale proto, že jsem se moc těšila na celou tuto událost. Je to něco jiného, než jen přebalování, kojení a starání se o miminko," dodává.

Jděte do toho!

"Vytrhne vás to z mateřského stereotypu a získáte nové zážitky. Stále mám svůj blog a sociální sítě Similife.cz, na kterých sdílím svůj život," doplňuje Simona, která by účast v soutěži doporučila všem maminkám.

Tak jako v minulých ročnících se bude soutěžit ve třech kategoriích. Kromě Maminky roku hledáme Maminku blogerku, Maminku hrdinku a Maminku podnikatelku.

Zvažujete přihlášku? Přihlásit se do soutěže Maminka roku 2021 můžete on-line TADY. Není spěch, můžete si to rozmyslet. Přihlašování běží až do 28. května 2021. Z vašich přihlášek vybereme deset finalistek z každé kategorie.

Přihlaste se, můžete být velkou inspirací, vzkazuje Maminka roku 2018
 
Témata: Těhotenství, Časopis Maminka, Sociální sítě, Maminka roku 2020, Blogerka, Maminka, Dobrodružství, Bloger, Markétin, Živel, Vaš, Stereotypy, Kategorie, Hlasování, Stěr, Soutěž