Maminka.czPorod

SOUTĚŽ: Mějte svoje intimní problémy pod kontrolou i v létě

redakce 23.  7.  2012
SOUTĚŽ: Mějte svoje intimní problémy pod kontrolou i v létě
Léto, období dovolených a krásného počasí, se může rázem stát obdobím vašeho intimního diskomfortu. A to především kvůli nevhodnému spodnímu prádlu, které v tomto horkém počasí nosíte, nebo kvůli nedostatečné intimní hygieně.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Právě tehdy se mohou objevit vaginální mykózy nebo záněty, které minimálně jednou za život postihnou až tři čtvrtiny žen a více než polovina těchto žen pak trpí mykózami opakovaně.

Proto je důležité obnovovat vaši přirozenou rovnováhu a celkovou obranyschopnost organizmu. Ideální volbou jsou pak imunomodulační přípravky, obsahující neškodné části kvasinek a bakterií, které poševní infekce způsobují.

Záněty zevních rodidel a/nebo pochvy patří mezi nejčastější gynekologická onemocnění a jejich nebezpečí spočívá v přechodu infekce do močových cest či hrdla děložního.

Vaginální mykózy, někdy též kandidózy, jsou pak infekční onemocnění, která jsou způsobena jednobuněčnými houbovými mikroorganizmy. Projevují se bílým (někdy až hrudkovitým) a svědivým výtokem z pochvy a postihují ženy nejčastěji ve fertilním věku. Zevní genitál pak bývá zarudlý, oteklý a s bělavými povlaky mezi stydkými pysky.

Abyste si ale i vy mohli léto užít plnými doušky, měli byste proti těmto intimním problémům bojovat stejnými silami. CANDIVAC je originální český přípravek určený ke zvýšení nespecifické imunity, který byl vyvinutý ve spolupráci s odborníky Lékařské fakulty Univerzity Palackého v Olomouci a jak potvrzuje doc. MUDr. Vít Unzeitig, CSc., obsahuje již neškodné mikroorganismy, které se za normálních okolností podílejí na vzniku vaginálních mykóz:

„CANDIVAC je patentovaný přípravek obsahující unikátní kombinaci vysoce přečištěných neškodných částí mikroorganismů ze 4 originálních, patentovaných kmenů kvasinek a bakterií, které se nejčastěji na vzniku poševních infekcí podílejí. Přípravek CANDIVAC příznivě ovlivňuje imunitní systém a napomáhá zvyšování obranyschopnosti organizmu, zvláště vaginální sliznice.“

Deset šťastných výherkyň se může těšit na balíček volně prodejného doplňku stravy bez lékařského předpisu CANDIVAC ve formě kapslí, které se polykají a zapíjejí tekutinou. Jedno balení obsahuje dávku na tři měsíce a je možné jej užívat společně s antimykotiky. Ke zvyšování nespecifické imunity je vhodný jak pro ženy, tak pro muže.

Jak na to?

Stačí se přihlásit na www.maminka.cz a správně odpovědět na soutěžní otázku, kterou najdete v tomto článku. Nápovědu na soutěžní otázku hledejte zde: www.candivac.cz

Vyhrává každá 10., 20, 30, 40., 50., 60., 70., 80., 90. a 100. správná odpověď.

Výherci:

mata3
dagos
BERUSENKAM
ninaema
blazenka001
viktori9
janovice
Pavla Ryková
Kateřina Zusková
lucy.lashing

Možnost odpovídat máte od 23. 7. 2012 do 29. 7. 2012.

Pokud nejste zaregistrována, nebo přihlášena, klikněte sem.

Všeobecná soutěžní pravidla naleznete ZDE.

Každý se smí soutěže zúčastnit pouze jednou, duplicity budou odstraněny.

Soutěžní otázka:

Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Předškolák, Novorozenec, Batole, Školák, Kojenec, Soutěže, Intimní problém, Poševní infekce, Soutěžní otázka, Problém, Zevní genitál, Let, Soutěž, Fertilní věk