Maminka.czPředškolák

Soutěž o hračky k seriálu Jake a piráti ze Země Nezemě

redakce 3.  9.  2012
Soutěž o hračky k seriálu Jake a piráti ze Země Nezemě
Disney Junior vchází do světa dětí a jejich rodin a přináší jim nejrůznější TV pořady, které pomáhají dětem učit se nové, užitečné věci, a to zábavným způsobem spolu s jejich oblíbenými televizními hrdiny. Jedním z těchto seriálů je i Jake a piráti ze Země Nezemě. Tento pořad mohou děti sledovat v ranním bloku Disney Junior na stanici Disney Channel. K tomuto seriálu byly speciálně vytvořeny hračky hlavních hrdinů, aby si děti mohly užít se seriálem ještě více legrace. Vy máte jedinečnou možnost tyto hračky vyhrát v naší soutěži.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Jake a piráti ze Země Nezemě je interaktivní seriál plný hudby sledující honbu za pokladem. Představí se v něm dětská posádka pirátské lodi – vůdce Jake a jeho kamarádi Izzy a Kubík. Seriál sleduje jejich dobrodružství v Zemi Nezemi, kde se snaží přechytračit dvě nechvalně známé postavy z klasické disneyovky Petr Pan – kapitána Hooka a Smeeho.

Jake, kamarádi a jejich papoušek Kulda prožijí v každé epizodě, kdy se plaví za skrytými poklady na lodi Bárka daleko od své skrýše na Ostrově Pirátů, dvě dobrodružství. Během toho pilují týmovou práci, řešení problémů a fyzičku – učí se manévrovat okolo Hooka a Smeeho, za splnění jednotlivých úkolů, jako je překonání bahnitého močálu, houpání se na vinné révě a sklouzávání vodopádů, dostávají zlaté mince.

V seriálu uslyšíte originální pirátský rock – hudbu v podání The Never Land Pirate Band, složenou z Lorena Hoskinse a Kevina Hendricksona, jejich animovaná alter ega, Sharky a Bones, se objevují v každé epizodě a zpívají v ní pirátské písničky. Pirátští rockeři nazpívali také titulní píseň „Jake a piráti ze Země Nezemě“ a složili hudbu k seriálu. Každou epizodu uzavírá veselý videoklip zobrazující The Never Land Pirate Band, kteří zpívají písničku.



Jak na to?

Stačí se přihlásit na Maminka.cz a správně odpovědět na soutěžní otázku, kterou najdete v tomto článku.

Sadu hraček k seriálu Jake a piráti ze Země Nezemě vyhrávají celkem 3 z vás, kteří správně odpoví na soutěžní otázku.
Výhru obdrží soutěžící, kteří správně odpoví na soutěžní otázku a odpověď zašlou jako 50., 100., 150. v pořadí.

Výherci:

marbulajs
janovice
evhu

1) Výhra: Doupě kapitána Hooka + Závodníci na vodním skútru + Hookova bitevní loď (v celkové hodnotě 2067 Kč)
2) Výhra:Jakova loď Bucky do vany + Hookova bitevní loď + Závodníci na vodním skútru (v celkové hodnotě 1317 Kč)
3) Výhra:Jakova loď Bucky do vany + Hookova bitevní loď + Závodníci na vodním skútru (v celkové hodnotě 1317 Kč)

Možnost odpovídat máte od 3. do 9. 9. 2012.

Pokud nejste zaregistrována, nebo přihlášena, klikněte sem.

Všeobecná soutěžní pravidla naleznete ZDE.

Každý se smí soutěže zúčastnit pouze jednou, duplicity budou odstraněny.

Nápovědu na soutěžní otázku naleznete zde: www.disney.cz/jake-a-pirati-ze-zeme-nezeme

Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Předškolák, Novorozenec, Školák, Batole, Kojenec, Hračky pro děti, Soutěže, Seriál, papoušek, Hráč, Země Nezemě, Petr Pan, Hračky, Soutěž, Hra, Pirát ze Země, PIRA, Jak, Piráti, Jake, Země, Posádka, Hračky na Heureka.cz