Soutěž o kojenecké kaše Nutrilon

12.  2.  2018

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Deset výherkyň, které pošlou v hrací době fotku dítěte či dětí pochutnávajících si na kaši, získají 2 kaše Nutrilon Pronutra či Profutura bez přidaného cukru a s prebiotiky GOS/FOS. 

Fotografie posílají soutěžící od 12. 2. 2018 do 25. 2. 2018 prostřednictvím Facebookového účtu Maminka.cz.

Vyhrává deset soutěžících, které pošlou fotografie skrze komentář na příspěvku Facebookového účtu Maminka.cz, a budou vybrány redakcí Maminka.cz.  

Soutěž provozuje a technicky zajišťuje CN Invest a.s.

Výherci budou zveřejněni nejpozději do tří dnů ode dne skončení soutěže na webových stránkách, na nichž byla daná soutěž uveřejněna, a na Facebookovém účtu Maminka.cz. Výhra bude výherci zaslána, nejpozději do 30 dnů od zveřejnění výherce v seznamu výherců na příslušných webových stránkách, na nichž byla daná soutěž uveřejněna, a to na adresu poskytnutou výhercem po zkontaktování skrze Facebook. Pokud si výherce nevyzvedne výhru a ta tak bude zaslána zpět společnosti CN Invest a.s. (tedy nebude doručena), propadá výhra ve prospěch společnosti CN Invest a.s.

Do soutěže budou zařazeny všechny fotografie obsahující děti s kašemi, které došly nejpozději do uzávěrky soutěže. Každý účastník soutěže může soutěžit tj. zaslat fotografii pouze jednou. V případě, že by účastník soutěže soutěžil v rozporu s pravidly vícekrát, než dovolují pravidla, nemá takový účastník soutěže nárok na získání výhry.

Organizátorem soutěže je společnost CN Invest a.s. Soutěže se mohou zúčastnit fyzické osoby s trvalým pobytem v České republice, starší 18 let. Organizátor neodpovídá za nedoručení fotografií skrze Facebook. Účastí v soutěži – tzn. odesláním fotografie skrze k tomu určený Facebookový příspěvek organizátorovi akceptuje soutěžící tato pravidla soutěže a zavazuje se je dodržovat. Účastí v soutěži dále projevuje každý účastník soutěže souhlas s publikováním svého jména na webových stránkách www.maminka.cz. Účastník soutěže dále dává souhlas s tím, že společnost CN Invest a.s. je oprávněna zpracovávat jako správce osobní údaje účastníka soutěže poskytnuté v rozsahu jméno, příjmení, fotografii, eventuelně jiné účastníkem soutěže sdělené kontaktní údaje, za účelem realizace soutěže a rovněž k marketingovým aktivitám společností CZECH NEWS CENTER a.s. a CN Invest a.s. Tyto osobní údaje jsou poskytovány na dobu neurčitou a účastník soutěže je oprávněn tento souhlas kdykoli písemně odvolat. Účastník soutěže má právo na přístup ke svým osobním údajům. Organizátor si vyhrazuje právo posoudit sporné situace vzniklé v průběhu soutěže. Výhry v soutěži nejsou soudně vymahatelné. Ze soutěže jsou vyloučeni zaměstnanci společnosti CZECH NEWS CENTER a.s., CN Invest a.s. a jejich rodinní příslušníci.

 

Témata: Webová stránka, Výherce, Zaměstnanci, Zvěř, Organizátor soutěže, Facebook, Průběh soutěže, Účastník soutěže, Osobní údaj, Nutricia, Trvalý pobyt, Správce, Soutěž, Účastník, Česká republika, Kaše, Kontaktní údaj, Rodinný příslušník, Fotografie, Hrací doba, Maminka