Maminka.czSoutěže

Soutěž o multivitamíny z přírody – Rakytník řešetlákový

Reklama 14.  10.  2015
Rostlina budoucnosti či citroník severu, tak je někdy rakytník řešetlákový nazýván, protože přirozeně obsahuje vysoký podíl vitaminu C, a to až 25× více než citrusové plody.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Celá rostlina rakytníku je výjimečná obsahem široké škály biologicky aktivních látek. Plody rakytníku – bobule oranžové barvy, kyselé chuti, obsahují provitamin A, vitaminy B1, B2, B6, C, E, K1 a F. Účinnou složkou jsou také flavonoidy. Navíc je přírodním zdrojem karotenoidů, a to bohatším než jedny z nejbohatších zdrojů – mrkev nebo tykev.

RAKYTNÍČEK multivitaminové želatinky s rakytníkem se skvělou chutí

Multivitaminové želatinky RAKYTNÍČEK obsahují sušenou rakytníkovou šťávu, účinnou látku z rakytníku, který podporuje přirozenou obranyschopnost organizmu, přispívá ke správné činnosti zažívacího traktu a udržuje zdravou pokožku. Díky obsahu vitaminu C příznivě působí při únavě a vyčerpanosti. Želatinky RAKYTNÍČEK jsou unikátní nejen svou výbornou ovocnou chutí, obsahují 15 - 20% ovocné šťávy, ale i obsahem 9 vitaminů. Obsahují celou řadu zdraví prospěšných látek v přirozené a lehce stravitelné formě. RAKYTNÍČEK želatinky jsou vyráběny bez konzervačních látek, bez přidaného barviva a bez sladidel. Dostupné jsou v příchutích rakytník, hruška nebo višeň.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Rakytník řešetlákový

  • přispívá k přirozené obranyschopnosti organizmu
  • podporuje metabolizmus
  • posiluje činnost srdce
  • pomáhá udržovat zdravou pokožku
  • přispívá k funkci sliznice očí a úst
  • zlepšuje činnost trávicího traktu
  • pomáhá snižovat únavu

Vhodné pro bezlepkovou dietu, těhotné a kojící ženy

Pozor Soutěž!

Výherci:

Hana F. (Praha 10)

Hana C. (Velké Losiny)

Olga M. (Žďár Nad Sázavou)

Tereza S. (Praha 4)

Dana N. (Brandýs Nad Labem)

Eliška J. (Most)

Lucie P. (Náchod)

Miluše S. (Vranovice)

Vladimíra J. (Hulín)

Jana P. (Třebíč)

Soutěž o 10x dárkové balení želatinek RAKYTNÍČEK se svítícími ventilky na kolo 2 ks v hodnotě 430 Kč. Ventilky jsou dostupné v barvách zelená, modrá nebo červená.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Výhru získají ti soutěžící, kteří správně odpovědí na soutěžní otázku a jejich odpověď do redakce dorazí v termínu od 14. do 20. 10. 2015 včetně a v pořadí: 13, 101, 187, 250, 303, 385, 408, 555, 669, 800.

 

Témata: Soutěže