Maminka.czSoutěže

Soutěž o zákrok na Avienclinic

redakce 26.  4.  2010
Soutěž o zákrok na Avienclinic
Trápí vás přebytečná kila nabraná po těhotenství? Dostalo vaše tělo po dětech zabrat? Chcete mít postavu jako dříve, ale nemáte čas pravidelně cvičit? Trápí vás celulitida či lokální tukové zásoby?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Soutěžte v období od 26. 4. do 2. 5. 2010 s Fitwebem.cz a Maminkou.cz o zákrok na esteticko-dermatologické klinice Avienclinic. Výherkyní bude každá registrovaná čtenářka, která správně odpoví jako 50. v pořadí na níže uvedenou otázku.

Co můžete vyhrát?

Připraveny jsou pro vás tyto výhry: 1x voucher v hodnotě 3500 Kč na zákrok neinvazivní liposukce, 1x voucher v hodnotě 1000 Kč a 1x voucher v hodnotě 500 Kč, k tomu navíc získáte lékařskou konzultaci na téma estetické dermatologie a formování postavy.

Liposukce nemusí být bolestivá

Spousta žen je ochotná podstoupit operativní liposukci - pro krásnou postavu bez celulitidy - nyní je možné podstoupit tento zákrok již bezbolestně. V Avienclinic je zákazníkům k dispozici nová metoda neinvazivní (nechirurgické) liposukce, kterou provádí odborníci pomocí špičkového přístroje Bodyka PLUS. Bodyka PLUS využívá celosvětově patentovaný systém SCP (program řízené sonifikace) spolu s nízkofrekvenčním ultrazvukem. Chcete-li dosáhnout pevnější postavy bez celulitidy a neestetických tukových vrstev, neváhejte a zúčastněte se naší soutěže!

Avienclinic nabízí komplexní dermatologickou péči od profesionálů ve svém oboru. Klasická dermatologická péče (léčba akné, ekzémů, plísní atd.) je doplněna o širokou nabídku zákroků estetické dermatologie. Ať už máte problém charakteru dermatologického či estetického, dostane se vám té nejlepší péče od vysoce edukovaných lékařů a za použití špičkových materiálů a přístrojů.

"Na mém oboru mě baví, že se neustále vyvíjí - což pro mne znamená ustavičné profesní zdokonalování, ovládnutí nových technologií a postupů. Kromě dokonale zvládnuté profese se podle mě žádný lékař neobejde bez empatie. Pacienty léčím, ale také jim naslouchám. Na Avienclinic jsou všichni lékaři takoví - nicméně základním kritériem pro zdejší působení je odborné vzdělání a dlouholetá praxe v oboru. Avienclinic - to je profesionalita, diskrétnost a příjemné prostředí, kde pacient je vítaným a opečovávaným hostem," vysvětluje MUDr. Petra Samková, estetická dermatoložka.

Jak můžete soutěžit?

Stačí se přihlásit na Maminku.cz a správně odpověď na soutěžní otázku, kterou najdete v tomto článku. Možnost odpovídat máte od pondělí 26. 4. 07:00 do 2. 5. 2010. 23:59. Pokud nejste zaregistrována, nebo přihlášena, tak klikněte sem.

Ceny ze soutěže získává každá 50. soutěžící, která správně odpoví - dohromady jsou 3 poukazy, vyhrávají tedy uživatelky, které správně odpoví v pořadí 50., 100. a 150. Výsledky soutěže budou uveřejněny na internetových stránkách www.maminka.cz. Výherci soutěže budou o výhře vyrozuměni e-mailem, případně telefonicky.

Nápovědu hledejte na www.avienbeauty.cz.

Celá pravidla najdete zde.

Pokud byste chtěla zkusit hubnout sama, pak to zkuste se stránkami FITWEB.cz.

Témata: Soutěže, zákrok, Soutěž, Dlouholetá praxe, Nová metoda, Žák