Maminka.czSoutěže

Soutěž s Alete – pro malé objevitele a jejich rodiče

Reklama 17.  7.  2017
Vydejte se s námi na novou dobrodružnou cestu skutečným životem rodiny a objevte kvalitu dětské výživy od Alete.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Jsme moc rádi, že se s Vámi můžeme podělit o tuto novinu: na český trh přichází německá prémiová značka dětské výživy Alete, která nabízí dětem a jejich rodičům zejména kvalitu, skvělý výběr, nutričně vyvážené výrobky a dlouholetou zkušenost.

Značka Alete existuje na německém trhu již více než 80 let a doprovází malé objevitele a jejich rodiče od narození po batolecí věk. Svými výrobky Alete dbá na to, aby byl každý den novým dobrodružstvím.

Všichni chceme to stejné: to nejlepší pro naše děti – tu nejvyšší kvalitu. Proto klademe důraz na nejvyšší standardy v každém výrobním kroku. Naše kontrola jakosti začíná velmi brzy: už při výběru polí určených pro pěstování jednotlivých plodin dbáme na to, aby pole byla prostá nežádoucích látek a vhodná pro pěstování plodin pro kojeneckou výživu prémiové kvality a nekončí, dokud není výrobek připraven pro spotřebitele.

Příkladem našeho úsilí může být ovoce, které splňuje požadavky BIO a u kterého mimo jiné testujeme i stupeň zralosti. Řadu výrobků Vám tak přinášíme v BIO kvalitě.

Vaše děti jsou pro nás na prvním místě. Využíváme proto extrémně šetrné zpracování surovin parou, které zachovává důležité živiny. Navíc je naše pyré velmi jemné, aby ho citlivý organismus dítěte dobře zpracoval.

Alete na českém trhu nabízí hotové ovocné a maso-zeleninové příkrmy ve skleničkách různých velikostí a pro věkové skupiny od 4 měsíců, hotové ovocné kapsičky i v mléčné variantě, ovocno-obilné tyčinky a sušenky pro děti. A spoustu dalších výrobků pro Vás připravujeme.

Výrobky Alete jsou aktuálně k dostání v obchodech Albert, Globus, Tesco a dm drogerie. Věříme, že si naše výrobky oblíbíte a své zkušenosti budete s námi sdílet ať už přes facebook.com/aleteczsk, naše webové stránky www.alete-baby.cz či přímo e-mailem na alete@emco.cz. Zde Vám také rádi a ochotně poradíme. V případě potřeby kontaktujte svého pediatra. (Alete plně respektuje závěry a doporučení Světové zdravotnické organizace ohledně výhod kojení. Věříme, že mateřské mléko je ideální potravou pro novorozence a kojence nejméně v prvních šesti měsících života.)

Soutěžte s námi a vyhrajte jeden z 5 produktových balíčků v hodnotě 500 Kč.

Klepněte pro větší obrázek

Soutěžní otázka (správnou odpověď najdete v textu):

Témata: Soutěže