Maminka.czSoutěže

Soutěž s Maminkou.cz - 3. kolo

redakce 3.  8.  2009
Soutěž s Maminkou.cz - 3. kolo
Server Maminka.cz pro vás připravil soutěž o zajímavé ceny. Každý týden od 20. července do 16. srpna můžete vyhrát set zajímavých dárků, které se vám a vašemu miminku určitě budou hodit.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Co můžete vyhrát v 3. týdnu?

1. Chicco balíček www.chiccoshop.cz + slevová poukázka na pobyt z nabídky www.mimisek.cz a www.pobytyprozeny.cz (Medvídek usínáček, zanza tyčinka, olej Mamma Donna, slevová poukázka v hodnotě 500,- Kč)

Výherkyně

Lucie Nývltová, Praha

2. Little Tikes Malé piáno - www.legacek.cz a www.darovanek.cz

Výherkyně

Vlasta Havelková, Týnec nad Sázavou

3. Poukázka v hodnotě 1000,- Kč na zboží z nabídky www.bundles.cz

Výherkyně

Tereza Stárková, Praha

4. letní tábor (Krkonoše – léto – 2010) na 14 dní pro 1 dítě do 15 let www.mimisek.cz

Výherkyně

Lucie Kellerová, Liteň

Jak na to?

Stačí se přihlásit na Maminku.cz a správně odpověď na dvě soutěžní otázky, které najdete v tomto článku. Možnost odpovídat máte vždy od pondělí od 10:00 příslušného týdne. Pokud nejste zaregistrována, nebo přihlášena, tak klikněte sem.

Pokud odpovíte na obě otázky správně, budete zařazeni mezi potencionální výherce. Ceny v jednotlivých kolech soutěže získává vždy 60., 120., 180. a 240. soutěžící. Pokud odpovíte nesprávně, máte možnost znovu zkusit své štěstí druhý den (tedy po půlnoci).

Celá soutěž je nastavena tak, že je možné ve všech kolech hlasovat až do jejího skončení - tedy 16. srpna 2009. Takže se nemusíte bát, že byste nemohla soutěžit o hlavní cenu, když se některý z týdnů od 20. července do 16. srpna nebudete mít možnost přihlásit na stránky.

Pokud ve všech týdnech od 20. 7. do 16. 8. 2009 odpovíte správně, můžete vyhrát i hlavní výhru - ZÁJEZD PRO RODIČE S DĚTMI. Tu získá ten soutěžící, který odpoví na všechny otázky všech kol správně a zároveň bude 220. v celkově vyhodnoceném pořadí všech soutěžících, kteří ve všech soutěžních kolech taktéž odpověděli správně.

Hlavní cenu dodal server www.mimisek.cz.

Takže, hodně štěstí.

Celá pravidla najdete zde.

Témata: Soutěže, Krkonoše, Stárková, Kolo, Soutěž, Týnec nad Sázavou, Donna, Celá soutěž, Nývltová