Maminka.czSoutěže

Soutěžte o 10 balíčků doplňků stravy pro vaše zdraví

redakce 25.  11.  2013
Tento týden máte možnost vyhrát 10 balíčků doplňků stravy, které mají příznivý vliv na správnou funkci imunitního systému, trávení a zajistí vám dostatek nenasycených mastných kyselin.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Stimodin s vitamínem C pro správnou funkci imunitního systému

Tablety s obsahem kolostra, L-lysinu, vitamínu C a směsi nukleotidů. Vitamín C příznivě ovlivňuje imunitní systém. Stimodin je přípravek obsahující čisté přírodní bovinní (kravské) kolostrum, které je vhodně doplněno o důležitou esenciální aminokyselinu L-lysin, směs nukleotidů a vitamín C. Kolostrum nebo-li mlezivo, je vzácné mateřské mléko, které se tvoří v mléčné žláze savců pouze pár hodin po porodu. Mezi nejdůležitější složky kolostra patří imunoglobuliny. V kolostru je dále obsaženo celé spektrum minerálů a aminokyselin. Vitamín C plní v lidském těle řadu důležitých funkcí. Přípravek je doplněn o směs nukleotidů a esenciální aminokyselinu L-lysin, kterou si lidské tělo nedokáže syntetizovat samo a musí být tedy přijímána v potravě.

Tukožroutky s obsahem artyčoku pro správnou funkci trávení a zachování optimální hladiny krevních lipidů

Extrakt artyčoku obsahuje přirozeně se vyskytující antioxidanty, které pomáhají organismu v boji proti volným radikálům. Artyčok podporuje správnou funkci trávicího ústrojí a příznivě ovlivňuje hladinu tuků a cholesterolu v krvi.

Rybí olej - přírodní zdroj vitamínů A, D a nenasycených mastných kyselin

Rybí olej je přírodním zdrojem vitamínů A a D a též nenasycených mastných kyselin. Vitamín A je důležitý pro udržení normálního stavu sliznic, pokožky, zraku a také imunitního systému. Vitamín D je významný pro správnou funkci kostry a chrupu a přispívá také k zachování dobré funkce imunitního systému.

Výhru balíček obsahující 1 x Stimodin, 1 x Tukožroutky a 1 x Rybí olej vyhrává 10 soutěžících, kteří správně odpoví a jejich odpověď dorazí jako 20., 40., 60., 80., 100., 120., 140., 160., 180. a 200. v pořadí.

Možnost odpovídat máte od 25. 11. do 1. 12. 2013.

Nápovědu naleznete na webu: www.noventis.cz

Výherci:
Šárka K. (Varnsdorf)
Darina S. (Bavory)
Kateřina Č. (Zlín)
Viktorie K. (Děčín 6)
Ludmila S. (Žďár nad Sázavou)
Markéta M. (Praha 5)
Gabriela M. (Ostrava)
Monika R. (Skalice)
Markéta P. (Děčín - Nové Město)
Eva H. (Most)

Témata: Soutěže, Děčín, Soutěž, Přírodní zdroj, Olej přírodní, Nové Město, Vaš, Bál, Bali, Skalice, Volný radikál, Žďár nad Sázavou, Ludmila