Maminka.czSoutěže

Soutěžte o dětské odrážedlo a kosmetiku Daylong

redakce 9.  4.  2013
Ve spolupráci s festivalem Město na kole, jsme pro vás připravili na tento týden soutěž o dětské odrážedlo a kosmetický balíček.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Program akce pamatuje na rodiče s dětmi, závodníky, cyklistické nadšence i turisty a ty, kdo si chtějí o víkendu odpočinout u Vltavy. Na samém počátku cyklistické sezony najdete na trase populární pražské cyklostezky přehlídku prodejců kol, koloběžek a veškerého cyklistického příslušenství včetně módy i servisu. Město na kole nabídne prezentaci populárních cyklistických regionů a destinací a představí i méně tradiční formy cyklistického sportu. Návštěvníci si mimo novinek pro silniční, horskou, městskou i elektro-cyklistiku prohlédnou a vyzkouší třeba kola na vodu, kola na sníh či kola na terénní kolovou. Českou premiéru tu zažije nejdražší a nejrychlejší elektrokolo světa od značky PG Bikes.

Pro mladší jezdce bude jistě vzrušujícím zážitkem velký závod na odrážedlech, který není důležité vyhrát, ale zúčastnit se. Všichni sportovci mohou prověřit svoje jezdecké schopnosti na různě náročných drahách. Na nábřeží se ale klidně můžete rozhodnout pro výlet starou Prahou a vydat se na koloběžkách za geocachingem. Veškeré vybavení vám zapůjčí organizátoři.

Město na kole pamatuje i na charitativní projekty. Návštěvníci mohou „šlapat pro dobrou věc“ s projektem Oranžové kolo Nadace ČEZ. Pomáháme také lidem z chudých zemí Afriky. Své staré kolo mohou návštěvníci se slevou vyměnit za nové a zároveň tak pomoci lidem, kterým starší modely poslouží díky obecně prospěšné společnosti Kola pro Afriku.

Mezi Městem na kole a Kampou bude jezdit přívoz pro cyklisty i pěší. Z Kampy (mezi mostem Legií a Sovovými mlýny) v každou celou hodinu, z Města na kole vždy v půl.

Veškeré informace k programu, který na nábřeží o víkendu 13. a 14. dubna připravujeme, jsou průběžně aktualizovány na webových stránkách akce:
www.mestonakole.cz



Jak na to?

Stačí se přihlásit na Maminka.cz a správně odpovědět na soutěžní otázku, kterou najdete v tomto článku.

Výhru - balíček cen: dětské odrážedlo od českého výrobce a k tomu pro maminky kosmetický balíček od Lasermed opalovací kosmetiky Daylong obdrží 1 soutěžící, který správně odpoví na soutěžní otázku.

Vyhrává 200. správná odpověď.

Výherce:
josny

Možnost odpovídat máte od 9. 3. do 14. 3. 2013.

Pokud nejste zaregistrována, nebo přihlášena, klikněte sem.

Všeobecná soutěžní pravidla naleznete ZDE.

Každý se smí soutěže zúčastnit pouze jednou, duplicity budou odstraněny.


SOUTĚŽNÍ OTÁZKA:

Festival cyklistiky Město na kole nabízí spoustu aktivit a vyžití pro děti, maminky i tatínky. Malí jezdci mohou např. závodit na svých nebo půjčených odrážedlech, vyzkoušet si bezpečnost svých koleček nebo se vypravit na výlet s geocachingem po staré Praze. Dospělí si prohlédnou nové modely kol a koloběžek, exhibice a závody na různých drahách nebo i slavnou kolovou. Město na kole se letos koná podruhé. Přesunulo se na příjemnou pražskou náplavku, kterou?

Nápovědu hledejte na www.mestonakole.cz.


Témata: Soutěže, Koloběžka, Koš, YEDOO, Přívoz, Kos, Soutěž, Jezdec, Soutěžní otázka, Správná odpověď, Odraz, Kosmetický balíček, Geocaching

Video