Maminka.czSoutěže

Soutěžte o identifikační náramky ID Mini: Pro bezpečí vašich dětí

redakce 24.  6.  2013
Soutěžte o identifikační náramky ID Mini: Pro bezpečí vašich dětí
Tento týden jsme pro vás připravili soutěž o dárkové poukazy na identifikační náramek ID Mini (lze použít také jako slevový kupón pro jakoukoli objednávku na www.mybody-id.com), na který budou laserem vyznačeny vámi požadované údaje. Štítek je vyroben z kvalitní a odolné nerezové oceli.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Může se stát, že se vám dítě někde ztratí – zvlášť na místech, kde je víc lidí, jako jsou např. obchodní centra, poutě, festivaly, dětské hry apod. Pokud bude vaše dítě nosit identifikační náramek od www.mybody-id.com, bude mít u sebe zároveň informace o sobě a hlavně kontakt na své rodiče. Podstatně se tak zkrátí čas, kdy ho budete hledat a bát se o něj. MyBody-ID může pomoci učitelům, vychovatelům, prostě každému, kdo bude mít vaše dítě na starosti. MyBody-ID by mělo být bez diskuze „povinnou“ výbavou všech dětí se zdravotními komplikacemi (alergie, užívané léky atd.).

Na štítek je vhodné umístit informace, jako jsou jméno, nejdůležitější kontakty (rodina, lékař apod.) a případné zdravotní komplikace. V určitých situacích mohou být tyto informace životně důležité!

Pro aktivní maminky a tatínky, vlastně pro celou rodinu

MyBody-ID nabízí identifikační náramky pro celou rodinu. Náramky jsou vhodné pro děti, jejich aktivní rodiče i prarodiče. Na www.mybody-id.com naleznete i šikovné identifikační známky pro vaše domácí mazlíčky

Buďte odpovědní vůči svým blízkým a např. ID Elegant s dvojitou pojistkou proti rozepnutí bude vaším funkčním i elegantním doplňkem nejen při sportovních aktivitách. Nasazujete si před každou vyjížďkou na kole helmu? Berete si s sebou na každý výběh doklady nebo mobilní telefon? I ten se ale může rozbít. Identifikační náramky od www.mybody-id.com jsou skvělou volbou pro všechny, kteří podobný produkt hledali.

Štítky a náramky od www.mybody-id.com jsou vyměnitelné, takže nic nebrání měnit barvy pásku podle nálady nebo oblečení a používat další štítky (např. v jiném jazyce).




Jak na to?

Stačí se přihlásit na Maminka.cz a správně odpovědět na soutěžní otázku.

Výhru kód pro nákup v e-shopu Mybody-id.com, konkrétně produktu ID mini - náramek pro identifikaci dítěte v hodnotě 400 Kč vyhrává celkem 10 soutěžících, kteří správně odpoví na soutěžní otázku a jejich odpověď dorazí jako 20., 40., 60., 800., 100., 120., 140., 160., 180. a 200. v pořadí.

Nápovědu na soutěžní otázku naleznete na www.mybody-id.com, zejména na samotné produktové stránce ID Mini.

Možnost odpovídat máte od 24. 6. do 30. 6. 2013.

Výherci:

lucy.lashing
perfekta
Monika22
jarynaaa
saaamik
zwettlerovavava
Frstka
Simulinka
dombor
kocik

Pokud nejste zaregistrována, nebo přihlášena, klikněte sem.

Všeobecná soutěžní pravidla naleznete ZDE.

Témata: Děti, Soutěže, Aktivní rodič, Vaš, Sportovní aktivita, Identifikační náramek, Bezpečí, Mini, Soutěž