Maminka.czSoutěže

Soutěžte o micelární vodu a oční krém Sensibio od Biodermy

redakce 15.  10.  2012
Pro tento týden jsme pro vás připravili soutěž o kosmetiku Bioderma. Na výhru se může těšit pět výherců. Balíček obsahuje micelární vodu Sensibio H20 500 ml a Sensibio oční krém.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

V dnešní zrychlené době, době mobilů, sociálních sítí, nezdravého způsobu života a stresu si ani neuvědomujeme, jaký vliv má toto všechno na náš organizmus. Kromě toho, že trpíme nespavostí, se u nás můžou projevit také civilizační choroby. Například cukrovkou trpí kolem 800 000 lidí žijících v České republice. Odraz tohoto způsobu života se projevuje i tam, kde to chce každá žena asi nejméně – na naší tváři. Tvář prozradí naší momentální náladu, zdravotní stav, věk i to zda a jakým způsobem o naši pokožku pečujeme.

První známky stárnutí se projevují zhruba od 25 let na povrchu pokožky (na úrovni epidermis), nicméně jsou výsledkem skupiny změn, které se dotýkají i hlubších vrstev kůže (dermis). Můžeme na sobě pozorovat první mimické vrásky, pokožka je jemnější, křehčí, postrádá jas a pružnost. Pokud chceme, aby naše pokožka vypadala co nejlépe, musíme jí dopřát kromě dostatku tekutin a hydratace také správnou péči.

Laboratoire Bioderma přináší řešení v podobě produktu Matriciane Multi-Défense. Krém ideální pro mladou ženu, vystavenou zesíleným agresivním vlivům vnějšího prostředí. Skutečný „biologický ochranný štít“, který pokožce poskytuje optimální ochranu proti UV záření a proti znečištěnému vnějšímu prostředí, zejména ve městě. Předchází stárnutí pleti, navrací pleti vitalitu a detoxikuje ji. Je vhodný pro všechny typy pleti, včetně té nejcitlivější.

Jako jediní působíme až na úrovni dermis.

Matriciane Multi-Défense obsahuje patentovaný komplex 63 účinných, tělu vlastních látek, díky unikátnímu patentu Matricum®. Tyto látky vytvoří optimální buněčné prostředí pro skutečně hloubkovou regeneraci buněk. Buňky potřebují základní látky pro svou obnovu, růst a množení. Během toho, jak naše tělo stárne, se tyto látky postupně vyčerpávají, což se na pokožce může projevit prvními vráskami. Matricium je jako „živá voda“, která buňky opět nastartuje k jejich přirozené činnosti. Pro dosažení dokonalého účinku je v krému obsažen také silný antioxidant Carnosin.

Díky tomu bude Vaše pokožka revitalizovaná, opět získává přirozený mladistvý vzhled, jas a svěžest.
Pokud jste i Vy mladá žena, která chce mít krásnou pleť „plnou života“, navštivte www.matriciane.cz, kde můžete získat svůj první Matrix beauty set zdarma!

Laboratoire Bioderma - Pomáháme pokožce obnovit její přirozené mechanismy.




SOUTĚŽ

Soutěžte s námi o micelární vodu Sensibio H20 500 ml a Sensibio oční krém.
Na výhru se může těšit 5 soutěžících, kteří správně odpoví na otázku.

Vyhrává 30., 60., 90., 120. a 150. správná odpověď.

Možnost odpovídat máte od 15. 10. 2012 do 21. 10. 2012.

Pokud nejste zaregistrována, nebo přihlášena, klikněte sem.

Všeobecná soutěžní pravidla naleznete ZDE.

Každý se smí soutěže zúčastnit pouze jednou, duplicity budou odstraněny.


Nápovědu naleznete ZDE: www.matricium.cz

Výherci:

anpod
Danca26
drobek
Maartinek
beztaak

Témata: míč, Soutěže, Krása a styl, krém, Silný antioxidant, Bio, Mladá žena, Ochranný štít, Vnější prostředí, Soutěž, Sen