Maminka.czSoutěže

Soutěžte o vstupenky na konferenci FOOD 21

Reklama 27.  3.  2017
Přihlaste se na konferenci na téma Dětské výživy, která se koná 8. dubna v Grandior Hotelu v Praze.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

„Uspořádat konferenci na téma Dětské výživy považujeme vzhledem k současnému zdravotnímu, fyzickému, kondičnímu a duševnímu vývoji „nejmladší“ části naší populace za povinnost,“ říkají organizátoři konference.

Je naprosto nezpochybnitelné, že tou správnou výživou dokážeme dětem vytvořit adekvátní podmínky pro jejích fyzický a duševní vývoj, včetně jejich budoucích stravovacích návyků a preferencí, metabolické odolnosti a obecně „fondu“, z kterého budou moci v pozdějším věku čerpat adekvátní penzum energie a sil.

Jak ale na tu „správnou výživu“ těch nejmenších v době, kdy téměř veškerý názorový vliv převzala reklama velkých potravinářských firem, které častokrát nenávratně směřují naše děti k obezitě, zdravotním komplikacím a pohybové degeneraci? V době, kdy ekonomická stránka v rámci školního stravování převážila tu výživovou a pečovatelskou? Navíc v době, kdy teplo domova u společné večeře nahradila mikrovlnka?

Jako nakonec u všeho ostatního, i v tomto případě je řada na nás, současných i budoucích rodičích, převzít plnou odpovědnost za stravování našich dětí a vytvořit pro ně ty nejlepší možné podmínky v kritických periodách jejich vývoje.

Ptáte se jak? Vzdělávat se v otázkách té správné (dětské) výživy a jít jim osobním vzorem a příkladem. Nikdo jiný to za nás totiž neudělá! Více informací o konferenci najdete na webu www.food21.cz.

Soutěžte o vstupenky na konferenci:

Kolikátý ročník konference se letos koná?

c) Třetí

Výherci jedné vstupenky na konferenci jsou:

  • Kateřina Hynčicová, Praha
  • Michaela Pospíšilová, Zdiby
  • Miluše Míchalová, Praha
  • Nikol Škutová, Praha
  • Martina Vodrážková, Praha

Gratulujeme!

Soutěž probíhala ve dnech od 27. 3. 2017 do 31. 3. 2017, pravidla naleznete zde.

Témata: Výživa a stravování, Soutěže