Maminka.czSoutěže

Soutěžte o výživový doplněk pro těhotné a kojící - LadeeVita

redakce 3.  6.  2013
Na tento týden jsme pro vás připravili soutěž o výživový doplněk určený pro těhotné a kojící matky. LadeeVita obsahuje všech 19 nejdůležitějších prvků, vitamínů, minerálů a Omega-3 mastných kyselin v přesně určeném poměru.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Těhotenství – největší zázrak přírody, ale zároveň obrovský nápor na organismus matky. Vše, co v tomto období matka pro sebe udělá, dělá již i pro své dítě. Přirozeností každé ženy je dát svému dítěti to nejlepší a právě v počátcích těhotenství (ideálně již tři měsíce před početím) je nejvyšší čas, kdy myslet na sebe i na dítě. Běžná strava bohužel neobsahuje některé vitamíny, které jsou nutné především pro zdravý vývoj plodu, proto musíme tyto nezbytné prvky doplnit. Společnost LadeePharma přináší na český trh vyvážený výživový doplněk určený pro těhotné a kojící matky. LadeeVita obsahuje všech 19 nejdůležitějších prvků, vitamínů, minerálů a Omega-3 mastných kyselin v přesně určeném poměru.

Které prvky jsou v těhotenství těmi nejdůležitějšími?

• Vápník a fosfor – přispívá k udržení normálního stavu kostí a zubů dítěte.
• Kyselina listová – přispívá k růstu zárodečných tkání během těhotenství, k normální krvetvorbě a podílí se na procesu dělení buněk.
• Železo – přispívá k normální tvorbě červených krvinek a hemoglobinu.
• Hořčík a vitamín B6 – přispívá k normální činnosti svalů (těhotenství bez křečí či brnění).
• Jód – přispívá k normální tvorbě hormonů štítné žlázy a k normální činnosti štítné žlázy.
• Selen – přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem.
• DHA - Omega-3 mastné kyseliny – přispívá k udržení normální činnosti mozku, k udržení normálního stavu zraku. EPA a DHA přispívají k normální činnosti srdce. Jelikož si však tělo samo tuto Omega-3 mastnou kyselinu neumí vyrobit, zdrojem DHA je pro dítě výhradně matka. Matka poskytuje DHA svému dítěti prostřednictvím placenty a později ji předává prostřednictvím mateřského mléka.

LadeeVita je pečlivě připravený a důkladně vyvážený výživový doplněk pro těhotné a kojící maminky, který obsahuje doporučenou denní dávku kyseliny listové a omega-3 mastných kyselin, jakož i důležité vitamíny a minerály.

Pro koho je LadeeVita určena:

• pro ženy, které plánují těhotenství, nejlépe je začít s užíváním minimálně 10 týdnů před početím
• pro ženy v celém období těhotenství, tj. první, druhý i třetí trimestr
• pro kojící matky, kdy doplňují spektrum vitamínů a minerálů předávaných v mléce dítěti

Mezi výhody LadeeVita patří:

• dávkování – jedna kapsle denně obsahuje doporučené množství vitamínů, minerálů a Omega-3 mastných kyselin, které stačí pro pokrytí zvýšené potřeby
• malá velikost kapsle, jež lze snadno spolknout
• kapsle neobsahuje žádnou příchuť, což ocení maminky zvláště v prvním trimestru v období nechutenství a zvracení
• dlouhodobá bezpečná možnost užívání po celou dobu těhotenství i kojení

Riziko v těhotenství představuje také nadměrné užívání vitamínů a to především vitamínu A. Tato jinak nezbytná látka, která podporuje tvorbu pigmentu v tyčinkách oční sítnice, ve vyšších dávkách vede k prokazatelně těžkému poškození plodu. LadeeVita proto vitamín A neobsahuje. Vitamín A je obsažen např. v mrkvi, špenátu či játrech. Jeho konzumace v potravinách dostatečně pokrývá potřebnou denní dávku během těhotenství i kojení.

Kombinace a složení LadeeVita přesně odpovídá výživovým potřebám žen toužících po zdravém miminku - od plánování těhotenství, až po ukončení kojení. Jedna kapsle denně poskytne matce i miminku všechny potřebné vitamíny a minerály, takže si bude moci toto krásné, ale náročné období plně vychutnat. Význam doplňků stravy tkví v tom, že většinu z uvedených látek naše přirozená strava často neobsahuje v dostatečném množství. LadeeVita tak díky svému složení dostatečně doplňuje potřebnou hladinu vitamínů a minerálů, jež je důležitá v období těhotenství i kojení.




Jak na to?

Stačí se přihlásit na Maminka.cz a správně odpovědět na soutěžní otázku.

Výhru 1 balení výživového doplňku LadeeVita vyhrává celkem 12 soutěžících, kteří správně odpoví na soutěžní otázku a jejich odpověď dorazí jako 20., 40., 60., 800., 100., 120., 140., 160., 180., 200., 220. a 240. v pořadí.

Nápovědu na soutěžní otázku najdete na www.ladeevita.cz.

Výherci:

ferdaobecny
darkangel27
Kobliha21
hanina
mamaliska
liana55
pasekovab
mata3
LORKA
ledoo
Honza002
Luciinka1111

Možnost odpovídat máte od 3. 6. do 9. 6. 2013.

Pokud nejste zaregistrována, nebo přihlášena, klikněte sem.

Všeobecná soutěžní pravidla naleznete ZDE.

Témata: Soutěže, Nadměrné užívání, Běžná strava, EPA, Soutěž, Ferda, Celé období, Kobliha, Oxidativní stres, Těžké poškození, Český trh, Doporučené množství, Výživový doplněk