Maminka.czSoutěže

Soutěžte s námi o skvělý kočárek Reflex od proslulé značky Silver Cross!

Reklama 5.  6.  2017
Terénní nebo do města? S odpružením či bez něj? Požadavky na ideální kočárek jsou vysoké. Není se čemu divit, kočárek musí mít perfektní funkční vlastnosti i pěkný design.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Věděly jste ale, že jsou v dnešní době kočárky, se kterými nemusíte dělat žádné kompromisy? Není to buď a nebo, zvládnou doslova všechno. Pokud jste právě ve fázi hledání toho nejlepšího, máme pro vás skvělou zprávu, můžete s námi jeden takový kousek vyhrát!

Celebrita mezi kočárky

Reflex je lehoučký a sportovní kočárek. Nabízí unikátní kombinaci jak pro vaše dítě, tak pro vás! Má úplně všechno, co je potřeba – polohovatelnou zádovou opěrku až do úplného lehu, velkou vytahovací stříšku s protisluneční ochranou UPF50+. Když přidáte doplněk pro novorozence, získáte kočárek vhodný od narození. Polstrované sedadlo drží vaše dítě dál od konstrukce kočárku a zajišťuje tu nejpohodlnější jízdu za všech okolností. Můžete se vydat jak do města, tak do přírody a spolehnout se přitom na to, že díky kvalitnímu lemování s reflexní barvou zajistí dobrou viditelnost kočárku i v noci.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Královské spojení!

Jméno Silver Cross má bohatou a slavnou historii! Vždy, když se někde objeví fotky nového potomka královské britské rodiny, je v kočárku právě této značky. Jedná se tedy skutečně o generacemi prověřenou kvalitu. V polovině dvacátého století byla společnost proslulá jako výrobce „Rolls-Royce mezi kočárky”. V průběhu času si více než 10 milionů rodičů vybralo právě kočárky od Silver Cross.

Výhody kočárku Reflex od Silver Cross

  • Nosnost 25 kg!
  • Nastavitelná výška rukojeti
  • Polohování zádové opěrky do úplného lehu
  • Madlo
  • Použití od 0 měsíců
  • Extra dlouhá rozšiřující stříška
  • Reflexní bezpečností prvky
  • Kompatibilita s autosedačkou přes adaptery (součástí balení)
  • Odpružená kola
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Jak soutěž funguje?

Snový kočárek máte na dosah. Stačí se zapojit do soutěže, poslat odpověď na soutěžní otázku a doufat, že vylosujeme právě vás. Neváhejte a soutěžte s námi o kočárek Reflex od značky Silver Cross, který běžně stojí 9070 Kč a vy ho můžete získat zadarmo v červené barvě.

Soutěžní otázka zní: V jakém roce byla značka Silver Cross založena?

a) 2000
b) 1940
c) 1877

Odpověď najdete na webových stránkách www.silvercrossbaby.cz

Kočárek Reflex od značky Silver Cross vyhrála Ludmila Ocková ze Šumperka, gratulujeme!

Soutěž probíhala od 5. 6. 2017 do 11. 6. 2017, kompletní pravidla naleznete zde.

Témata: Soutěže

Video