Maminka.czGalerie

Spontánní a ztřeštěné! Podívejte se na úsměvné situace, ve kterých se mohou vyskytnout jenom děti

Simona Formánková 9.  8.  2022
Naprosto bezelstně, bezostyšně a mnohdy jen kvůli tomu, že to prostě chtěly zkusit. Děti nás dospělé dokážou překvapit svými ztřeštěnými nápady a úsměvnými výmysly. Na ty nejbláznivější se můžete podívat do naší fotogalerie.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Napadlo vás někdy, jestli byste zvládli vyšplhat po zdi za gaučem až ke stropu? Zda by se vám podařilo chytit šňůrku od balonku jen pomocí úst a jazyku? Přepadla vás někdy touha si odpočinout v obchodě přímo v nákupním vozíku? Možná ano, ale vědomí, "že se to nedělá", bylo jistě silnější a vaše "rozumné já" vám to nedovolilo. Jenže děti tyto věci neřeší a prostě zkusí vše, co je zrovna napadne.

My dospělí je sice můžeme přesvědčovat o tom, že to není kolikrát nejlepší nápad, ale stačí chvíle naší nepozornosti a nestačíme zírat. Přestože jsou to pro nás doslova infarktové stavy, měli bychom si uvědomit, že ony tak testují nejen naši trpělivost, ale také realitu, jak to na světě chodí. Podívejte se do naší fotogalerie a přesvědčte se, že některé jejich vylomeniny jsou opravdu úsměvné. 

VIDEO: Co by mělo dítě zažít, než půjde do školy?

Tady se někdo dívá příliš na Spider-Mana

Klepněte pro větší obrázek

Hlavně, ať neuletí!

Klepněte pro větší obrázek

Více fotek najdete přímo v naší galerii

Témata: Děti, Galerie, Rodičovství, zábava, Fotografie, Sociální sítě, Spider-Man, Vozík, Nápad, Výmysl, Fotogalerie, Obchod, Realita, Gauč