Maminka.czKam s dětmi

Sportovně zábavný den se Sluníčkem a Mateřídouškou v CPP

redakce 15.  5.  2013
Sportovně zábavný den se Sluníčkem a Mateřídouškou v CPP
Pupík a Líza, populární postavičky časopisu Sluníčko zvou děti i jejich rodiče na sportovně-zábavné rodinné odpoledne v projektu Central Park Praha, které i letos organizuje agentura Stratex Communication. Kromě hlavních hrdinů populárního kresleného časopisu Sluníčko vydavatelství Mladá fronta čeká na návštěvníky bohatý doprovodný program plný zábavy, soutěží, her i občerstvení.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Rodinné odpoledne se bude konat v sobotu 25. května od 12 do 18 hodin v parku rezidenčního projektu Central Park Praha na Žižkově.

Soutěžní den plný sportovních disciplín připravila platforma Golf Adventures společně s rezidenčním komplexem Central Park Praha a časopisy Sluníčko a Mateřídouška. Pro děti je připraveno mnoho sportovních disciplín – zejména v produkci Fitness Clubu Olgy Šípkové. Každý dětský návštěvník u vstupu obdrží hrací kartu a s tou se zúčastní osmnácti disciplín v prostoru krásného parku. Po splnění všech disciplín a po jejím odevzdání obdrží každý účastník dárek. Připravena jsou například ovocná lízátka Nimm2 Lolly a milovaní medvídci Pom Barre.

Chybět nebude jízda na vozítkách Segway, opičí dráha, karikaturista ani skákací hrad či trampolína. Malí fotbalisti si vyzkouší fotbalový trenažér Team Mate o který si všechny děti také zasoutěží.

Pro rodičovský doprovod je od jednoho z partnerů VZP připraveno měření BMI a krevního tlaku a navíc si mohou prohlédnout byty v projektu, včetně luxusního penthousu ve 13. patře. Na tento den je navíc připravena výjimečná jednorázová sleva na byty.
Vstupné je volné a počasí nám snad bude přát, tak se přijďte se svými prcky pobavit.
Více se dozvíte na www.centralparkpraha.com nebo www.golfadventures.cz

Témata: Mateřídouška, Sluníčko, Kam s dětmi, Maminka cestuje, Sluníčko a Mateřídouška, Segway, Mater, Spor, Den, Dětský návštěvník, Žába, Máť

Video