Maminka.czNovorozenec

Spouštíme novou poradnu „Kariéra a zaměstnání“

redakce 21.  2.  2012
Milé maminky, počínaje tímto týdnem pro vás spouštíme novou poradnu na téma „Kariéra a zaměstnání“. Na vaše dotazy bude odpovídat specialistka na vše, co se týká maminek ve vztahu k práci a kariéře: Jana Bauduin.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Jana Bauduin je zakladatelkou specializovaného pracovního portálu mámavpráci.cz. Kromě vhodných nabídek práce představuje mámavpráci.cz pro ženy, které se připravují na návrat do práce po rodičovské pauze i zajímavý zdroj informací, rad a tipů, jak optimálně znovu zapojení do pracovního života naplánovat a zorganizovat. K dispozici je i poradna odborníků především z oblastí personalistiky, práva a osobního rozvoje.

Maminky si také na mámavpráci.cz mohou vytvořit přehledný profil – online CV, který si mohou firmy prohlížet a přímo vybírat vhodné spolupracovníky. Uživatelky mají rovněž k dispozici službu JobAlert, prostřednictvím které jim všechny nové nabídky práce chodí podle zadaných kritérií rovnou na mail.

Dotazy do poradny můžete zadávat ZDE.

Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Předškolák, Novorozenec, Batole, Školák, Kojenec, Kariéra, Peníze a kariéra, pořad, Kari, Spoušť, Karí, Zaměstnání, Pór, Pracovní portál

Video