[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]
1 bageta
200 g pancetty
700 g filetu z lososa
1 svazek tymiánu
4 lžíce olivového oleje
2 hrsti cherry rajčat
1 citron
sůl a čtyřbarevný pepř
1. Střídku bagety natrhejte na kousky velikosti sousta a každý zabalte do proužku pancetty. Lososa zbavte kůže a nízkého masa na břiše. Z připraveného filetu nakrájejte kostky o hraně asi 2 cm.
2. Lístky tymiánu promíchejte s olivovým olejem, solí a pepřem. Na špízy napíchejte střídavě lososa, krutony a cherry rajčata a potřete je marinádou.
3. Špízy dejte na rozpálený gril, postupně otáčejte a po každé straně dopřejte lososovi maximálně minutu žáru. Ryba by měla uvnitř zůstat růžová, pancetta pustí tuk do krutonů a ty se zlehka opečou. Před podáváním zakápněte citronovou šťávou.
Burger se sýrem Halloumi
Salát z pečených paprik s mozzarellou
Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na devíti webech.
Už mám předplatné. Přihlásit se