Maminka.czDěti

Staň se hrdinou a zachraň BRIO svět

Reklama 13.  11.  2017
Toto je místo, kde se pořád něco děje! Děti zde mohou řídit policejní auta s majáčky a sirénou a honit zloděje nebo hasit požáry. V BRIO světě takové hrdiny potřebujeme, protože jenom tak bude tento svět bezpečný. Naše policejní stanice a hasičská zbrojnice umožňují nekonečná dobrodružství a hry.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

BRIO World, tedy náš svět, je hrací systém, který roste s vašimi dětmi a kde má jejich fantasie volné pole působnosti. Nekonečné možnosti pro rozvoj koordinace, kreativity, soustředění, plánování, ale také sociálních a verbálních schopností. Hra dětem umožní objevovat nové věci o nich samotných a prostředí, ve kterém žijí. A to vše zábavnou formou! 

BRIO umožňuje dětem zažívat stejné věci, jako v opravdovém životě a proto pomáhá tento skutečný svět a jeho komplexnost pochopit. Je to svět, ve kterém se žije a pracuje, ve kterém přicházíme do kontaktu s jinými lidmi a dopravními prostředky, kde prožíváme různé situace. BRIO svět pomáhá v dětech vytvářet pocit bezpečí a ohleduplnosti k ostatním.

Klepněte pro větší obrázek

Na naší nové policejní stanice se světlem a zvukem se vždy něco děje. Do stanice se dá přímo vjet a vyvézt zloděje výtahem do vězení v prvním patře. Pak už stačí jen nasednout zpátky do policejní dodávky, zapnout majáčky a houkačky a jet za dalším úkolem. Doporučená maloobchodní cena je 1 079 Kč.

Vypukl  požár a je potřeba jednat! BRIO Hasičská sada umožní malému požárníkovi okamžitě dojet do čerpací stanice a naplnit hasičský vlak vodou. Požárník přijede v hasičském autě a hadicí požár uhasí. Pro více akce doplňte o další BRIO koleje. Doporučená maloobchodní cena je 1 349 Kč.

Společnost BRIO si zakládá na tom, že její produkty nejsou vyráběny na úkor životního prostření. Od roku 2014 je sto procent dřevěných hraček vyrobena z FSC certifikovaného dřeva. To znamená, že veškeré dřevo, které se použije k výrobě BRIO hraček je sledovatelné a pochází z odpovědně spravovaných lesů.

A protože bezpečnost je pro nás na prvním místě, náš BRIO svět neobsahuje žádné malé části a přestože hračky doporučujeme pro děti od tří let, jsou bezpečné i pro jejich mladší sourozence, kteří si tak v klidu mohou hrát ve stejném hracím prostoru.

O společnosti BRIO

Již vice než 100 let se společnost BRIO snaží šířit radost mezi dětmi na celém světě. Snažíme se, aby si dětství pamatovaly jako šťastné období, plné vlastní fantazie. BRIO je švédská společnost, která vyrábí inovativní, vysoce kvalitní a dřevěné hračky, které dětem umožňují hrát si bezpečně a užít si přitom maximum zábavy. Společnost BRIO byla založena v roce 1884 a v současné době má své zastoupení ve vice než 30ti zemích světa.

Pro vice informací navštivte www.brio.net

Témata: Děti, Předškolák, Školák, Batole