Maminka.czPrezentace klienta

Stovka audioknižních příběhů právě teď s 50% slevou

Reklama 21.  9.  2022
Zasloužený relax, příjemně strávený čas s dětmi i únik od každodenních starostí – to vše můžete zažít při poslechu audioknih. Nezaberou vám věčně plné ruce, nebudete rušit usínající rodinu svícením, zkrátka jsou pro maminky jako stvořené. Při jejich pořízení navíc můžete ušetřit. V rámci Audiobraní je nyní stovka titulů k dostání za poloviční cenu.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Audio obsah nabízí stále nové možnosti. Kromě zvyšující se úrovně jednohlasé četby přibývají další způsoby zpracování, které umocňují posluchačský zážitek. Patří k nim takzvaná superprodukce založená na dokonalém zvuku, řadě efektů a špičkovém výkonu prvotřídních herců. Díky nim vás při poslechu vtáhne do děje!

I superprodukční tituly jsou zastoupeny v akci Audiobraní, která vstupuje do svého posledního týdne. V něm na webu audioteka.cz najdete stovku audioknih, které jsou k dostání se slevou 50 %. Vybírat můžete z oblíbených žánrů, k nimž mezi posluchači Audioteky patří hlavně detektivky, sci-fi a fantasy. Zastoupena jsou ale také faktografická díla i audioknihy podporující osobní rozvoj. Na své si přijdou rovněž děti a dospívající.

K našim tipům, které můžete výhodně pořídit v týdnu od 21. do 27. 9. 2022, patří:

David Williams: Něfo

Klepněte pro větší obrázek

Britský herec a scénárista David Williams je spolutvůrcem legendární série Little Britain (Malá Velká Británie). Je ale také autorem jedinečných příběhů pro děti. K nim patří k popukání zábavný a poněkud tajuplný příběh o neuvěřitelně laskavých rodičích a jejich děsivě příšerné dceři Myrtě. Ta má všechno, na co si vzpomene. Jenže mít všechno jí pořád není dost a za každou cenu chce NĚFO. Je tu jen jediný problém… Co je NĚFO? Rodiče, kteří pracují v knihovně, se pustí do pátrání v zaprášených svazcích encyklopedie v tajných strašidelných sálech knihovny, jen aby to zjistili. Vypraví se dokonce do neprobádaného nitra nejdivočejší džungle, kde se ukrývají nevídaní živočichové. Bude ale jejich zoufalá snaha korunována úspěchem? To vám hlasem, který milují děti i dospělí, prozradí vyprávěč v podání Jiřího Lábuse.

Delia Owensová: Kde zpívají raci

Klepněte pro větší obrázek

O Kye Clarkové, hlavní postavě tohoto příběhu, kolují v poklidném městečku Barkley Cove na pobřeží Severní Karolíny fámy jako o vlčím dítěti, „holce z bažiny“. Poté, co ji jednoho srpnového rána opustí matka, odejdou postupně i starší sourozenci, a nakonec se po mnoha propitých nocích nevrátí ani otec, zůstává Kya úplně sama. I když ne tak docela…Oceňovaná románová předloha Kde zpívají raci je překrásnou ódou na přírodu a zároveň příběhem opuštěné dospívající dívky, která se učí důvěřovat lidem. Je však také líčením záhadné vraždy s překvapivým koncem. Provází jím hlas Jany Štvrtecké, která v roce 2016 obdržela dabingovou cenu Františka Filipovského za roli Vandy ve filmu Venuše v kožichu.

Agatha Christie: Černá káva

Klepněte pro větší obrázek

Královna zločinu Agatha Christie proslula nejen jako autorka detektivních próz, ale také divadelních her. Detektivní hra Černá káva přináší napínavý příběh s proslulým Herculem Poirotem – ten začíná být nesvůj, protože už několik měsíců nepátral po žádném zločinci. I proto vezme zavděk úkolem od vědce sira Clauda Amoryho. Detektiv má z jeho venkovského sídla převézt do Londýna chemický vzorec zcela nové ničivé výbušniny, kterou sir Claud objevil – a tuší, že se mu jej někdo pokouší odcizit. Ač Poirot s kapitánem Hastingsem dorazí na místo dokonce o den dříve, než bylo původně domluveno, záhy vyšetřují nejen krádež, ale i vraždu…Poslech tohoto napínavého příběhu umocňuje superprodukční zpracování a hvězdné obsazení. V hlavních rolích se představí Daniela Kovářová, Jaromír Meduna a Simona Postlerová.

Podrobnější informace k těmto i dalším titulům, které jsou v rámci Audiobraní k dostání za polovinu původní ceny, najdete na www.audioteka.cz.

Témata: Prezentace klienta, Knihy, Knihy na Heureka.cz