Maminka.czKrása a styl

Strie, jizvy či nevzhledná pigmentace? Zbavte se jich během tří měsíců!

Reklama 11.  9.  2017
Dokonale hebká pokožka je snem každé ženy. Bohužel většinu z nás trápí kožní defekty, které prostě nechtějí zmizet. Přitom stačí vědět, jak na to, a drobných jizev, strií či nesjednoceného tónu pleti se můžete lehce zbavit!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

 

Trápí vás jizvy po císařském řezu či vám vlivem těhotenství a rostoucího bříška zůstaly na břiše tolik nenáviděné strie, kterých se nemůžete zbavit? Krásně hladké pokožky bez nevzhledných defektů můžete dosáhnout pomocí důkladné péče. My vám poradíme jak!

Léty prověřená pomoc z Německa

Konečně už i na pulty českých lékáren dorazil ikonický pečující olej frei öl®, který již 50 let patří mezi nejprodávanější lékárenské oleje v Německu. Je prokázáno, že frei öl®  dokáže spolehlivě zmenšit strie, vyhladit jizvy, a navíc i sjednotit tón pokožky narušený nežádoucí pigmentací. Díky cenným přírodním olejům a vitaminům pokožku dokonale hydratuje a podporuje obnovu kožních buněk. Při pravidelném používání dvakrát denně můžete výsledky očekávat v průběhu dvanácti týdnů.

Reálné ženy, reálné zkušenosti

Pečující olej frei öl® testovaly ženy ve věku 21 až 70 let. A výsledky jejich testování byly velice překvapivé. Olej si výborně poradil a vylepšil vzhled strií starých i třicet let! Olej najde využití napříč generacemi. Pokud vás i vaši maminku trápí poporodní strie, můžete začít bojovat společně! Výborně si také poradí s těhotenskou maskou neboli melasmou, která se během těhotenství může vytvořit ženě v obličeji. Melasma postihuje zejména tváře, čele, hřbetu nosu a horním rtu a projevuje se jako tmavě zbarvené skvrny.

Klepněte pro větší obrázek

Jak olej používat?

Olej stačí používat pravidelně dvakrát denně po dobu tří měsíců. Po umytí aplikujte dostatečné množství oleje na vlhkou pokožku a důkladně jej vmasírujte. Pokud olej smícháte s kuchyňskou solí nebo cukrem, vytvoříte si vlastní peeling pro odstranění odumřelých kožních buněk. Jak správně olej nanášet a jaké jsou možnosti jeho použití, se dozvíte v tomto videu:

Pečující olej frei öl® se vyznačuje unikátním složením. V jednom jeho balení totiž najdete hned několik cenných přírodních olejů, jako jsou:

  •  jojobový olej, který hojí jizvy a vyhlazuje pleť
  • levandulový olej, který přispívá k rychlé obměně kožních buněk a také tlumí drobné záněty
  • slunečnicový olej, který zvláčňuje pokožku
  • olej z pšeničných klíčků, který zjemňuje a tonizuje pokožku

Bojuje proti vráskám

Projevy stárnutí, jako jsou například vrásky či stařecké pigmentové skvrny, redukuje vitamin E, který je v oleji frei öl® obsažen. Vitamin A regeneruje pokožku a zabraňuje jejímu šupinatění a rohovatění. Aby byl výsledek dokonalý, olej frei öl® obsahuje i výtažek aloe vera, který napomáhá hojení jizev a vyhlazuje pokožku.

Pečující olej frei öl®, který se stal se jedničkou na německém lékárenském trhu, můžete exkluzivně zakoupit v lékárnách Dr.Max a na www.freiol.cz

 

Témata: Krása a styl