Maminka.czDěti

Stylová kolekce autosedaček, kočárků i příslušenství britské značky JOIE

Reklama 4.  6.  2019
Jemná, koňakově hnědá eko kůže je někdy obrubou vsazenou do švu, jindy obepíná rukojeť, pokaždé je to ale nepřehlédnutelný rukopis téměř královské kolekce britské značky JOIE signature. Luxusní potahové látky, specifický design a prošívání, i to charakterizuje autosedačky (i-Gemm a Every Stage FX), kočárky (Mytrax Flex a Crosster Flex) a další součásti kolekce JOIE signature.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Sedačka JOIE i-Gemm signature je tím nejlepším pro novorozence

Nový život je to nejvzácnější, co máme, proto mu od prvních chvil poskytujeme to nejlepší, jako třeba bezpečnou autosedačku JOIE i-Gemm signature splňující nejpřísnější normu i-Size (ECE R129/00). Novorozence v ní lze vozit proti směru jízdy až do cca 13 kg. Instaluje se buď pomocí automobilového pásu, nebo se jen nacvakne na předem připravenou ISOfixovou základnu i-Base Advance, nebo i-Base. Propracovanost jednotlivých detailů, jako je  například podhlavník Tri-Protect ze tří různých materiálů, či systém nastavení výšky polstrovaných pásů a podhlavníku (Grow Together), zajišťuje malým cestovatelům nadstandardní pohodlí. Stejně jako plně odnímatelná vnitřní vložka a opěrka hlavy spolu se stříškou s uzavíratelnou ventilací. Ochranu proti bočnímu nárazu zvyšuje patentovaná vrstva Intelli-fit. Tvar skořepiny umožňuje houpání, nebo stabilní polohu, skvělá je také kompatibilita s většinou kočárků JOIE.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Orientační prodejní cena se pohybuje kolem 3.560,- Kč.

Sedačka JOIE Every Stage FX signature se zvětšuje s dítětem

Zhruba prvních dvanáct let života mohou děti cestovat v sedačce JOIE Every Stage FX signature, která je velmi flexibilní a skrývá v sobě sedačku pro kategorie od narození až do cca 12 let (36 kg). Díky velkému množství odnímatelných výplní je zajištěno maximální pohodlí pro každý věk a vzrůst dítěte, při nastavení sedačky pro větší dítě se např. automaticky rozšíří prostor pro ramena. Zhruba do čtyř let dítěte ji lze instalovat proti směru jízdy, tedy tím nejbezpečnějším způsobem. Vyniká také ochranou při bočních nárazech a skořepinu má zesílenou ocelovými prvky. Rodiče potěší snadno nastavitelné výškové pozice autosedačky (je jich deset) a polohování je možné do 6 pozic sklonu (2 pro protisměrnou instalaci a 4 po směru jízdy). Systém Grow Together zajistí nastavení výšky pásů a podhlavníku současně. Luxusní polstrovaný potah z vysoce kvalitních materiálů, 5 bodové, rovněž polstrované pásy, a systém vnitřní ventilace poskytuje dětem maximální komfort. 

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Orientační prodejní cena se pohybuje kolem 7.760,- Kč.

Sportovní kočárek JOIE Mytrax Flex signature je velmi všestranný

Prvním sporťákem, do kterého vaše dítě usedne, může být čtyřkolový sportovní kočárek JOIE Mytrax Flex signature. Samozřejmě nejprve na jeho konstrukci můžete pro ležícího kojence nasadit pomocí adaptérů hlubokou korbu Ramble nebo autosedačku, což z kočárku JOIE Mytrax Flex signature dělá velmi všestranného pomocníka od narození po první krůčky. Oč nižší má kočárek hmotnost (12 kg), o to více unese (30 kg). Automatická pojistka proti rozložení, 4 pozice zádové opěrky, 2 pozice opěrky nohou, bouda s ventilací a UPF 50+ ochranou, odpružená kola - přední s pěnovou výplní a zadní nafukovací, pětibodové pásy s příjemným polstrováním a také unikátní systém odpružení, to je jen krátký výčet benefitů, které zlepšují pohodlí dětí. Rodiče uvítají praktickou nožní brzdu a teleskopickou rukojeť potaženou hnědou eko kůží, symbolem řady JOIE signature. A pokud se zrovna kočárek nepoužívá, stačí zatáhnout uprostřed sezení a kočárek jednou rukou složit.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Orientační prodejní cena se pohybuje kolem 8.600,- Kč.

Sportovní kočárek JOIE Crosster Flex signature má pěnová kola pro měkkou jízdu

Komu u kočárku vyhovují jen tři kola, zato plněná pěnou pro měkkou jízdu bez nebezpečí defektu, ten by měl uchopit rukojeť, jak jinak než z hnědé kůže, sportovního kočárku JOIE Crosster Flex signature. Seznamem vlastností se v mnohém podobá modelu Mytrax Flex, od možnosti na konstrukci nasadit hlubokou korbu Ramble či autosedačku i-Gemm přes polohovatelnost zádové opěrky až po bleskurychlé skládání s ovládáním jednou rukou. Liší se mj. v možnosti přepravovat složený kočárek tažením za rukojeť a tříkolový JOIE Crosster Flex signature má otočné přední kolo s aretací.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Orientační prodejní cena se pohybuje kolem 10.490,- Kč

Nánožník JOIE footmuff signature zahřeje nožičky

Praktický nánožník/fusak JOIE footmuff signature se snadno připne ke kočárku JOIE Mytrax Flex signature a udrží nohy v teple i za nepříznivého počasí.

Orientační prodejní cena se pohybuje kolem 950,- Kč.

Hluboká korba JOIE Ramble XL carrycot signature je velmi prostorná

Pohodlná, velmi prostorná a zároveň lehoučká korba (váží pouze 3,8 kg) JOIE Ramble XL carrycot signature má vnitřní prostor plně polstrován, matraci lze vyjmout. S adaptéry je možné korbičku nasadit na kočárky Crosster a Mytrax. Bouda je polohovatelná a snadno se poponese díky příjemnému koženému úchytu.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Orientační prodejní cena se pohybuje kolem 2.730,- Kč.

Pro více informací sledujte náš Facebook a Instagram 

Témata: Děti