Maminka.czSlavní rodiče

Stylové mámy: Radka Třeštíková

Alice Rossi 11.  7.  2016
Kdo říkal, že se z vás s dětmi stane puťka domácí? Tyhle ženy jsou příkladem toho, že mateřství, úspěch a styl jdou dohromady. Inspirujte se!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Spisovatelka, právnička, máma

Radka Třeštíková (35)

Manželka fotografa Tomáše Třeštíka sice začínala jako právnička, ale nakonec je z ní spisovatelka neuvěřitelně poutavých knih. Má dvě děti a nejvtipnější jsou její komentáře na Facebooku. Sledujte.

"Letos mi vyšla třetí kniha. Má krásný přebal, který je dílem Radky Folprechtové. Líbí se mi tak moc, že jsem si podle něj nechala vyrobit náramek u Spirit Beads a téměř ho nesundávám z ruky. Děti a psaní skloubit šlo, i když to bylo vyčerpávající, ale u další knihy si to bez pomoci už moc nedokážu představit."

 

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Kam s nimi

S dětmi nejradši chodím na Letnou na hřiště, protože Ela je vcelku líná chodit delší trasy, a když se někam vypravíme, vždycky ji nakonec musím nést. Dětská centra a koutky mě docela děsí. Každý rok se těším na léto strávené na chalupě na Vyžlovce. Chodíme do lesa, jezdíme na kolech a koupeme se v rybníce, to je příjemná změna.

Klepněte pro větší obrázek

Vychytávky

Miluju klobouky a luxusní sluneční brýle. Teď jsou mým favoritem lennonky od Marca Jacobse, nemusím se totiž díky tomu moc česat ani líčit, a nikdo si toho nevšimne. Když jsem výjimečně sama bez dětí, jdu se projít po městě, dívat se, co se zrovna nosí, a něco si koupit, i když nakonec to skončí tak, že koupím boty číslo 25 nebo tepláky velikosti 80 a cestou domů se ještě ověším taškami s potravinami.

Klepněte pro větší obrázek

Praktické

Většinu týdne mám na zádech batoh Herschel, je to pro mě ta nejpraktičtější věc, do které se vejde všechno od plín, přes přesnídávky, a skvělé je, že batohy jsou stále v módě.

Klepněte pro větší obrázek

Více inspirace nejen Radkou Třeštíkovou, ale i blogerkou Markétou Pavleje nebo PR manažerkou Lucií Pavláskovou si můžete přečíst v časopise Maminka 7/2016.

 
Nechte se inspirovat stylem VIP maminek!
Témata: Slavní rodiče, Krása a styl, Styl, Příjemná změna, Lennon, Tepláky, Náramek, Jacob, Třes, Spisovatelka, Marc Jacobs, Řád, Tomáš Třeštík, Právnička, Třešť, Trest, Sluneční brýle, Radka Třeštíková