Maminka.czReklama

Sunar pečuje o správnou výživu nových generací

Reklama 3.  5.  2022
Sunar doprovází rodiče a děti už více než 80 let. Ve svých počátcích se značka stala sy-nonymem pro první kojenecká mléka.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Nyní Sunar zastřešuje několik kategorií kojenecké a dětské výživy současně a je vedoucí ve svém oboru. Jeho úspěchy potvrzuje i každo-roční vítězství v prestižní anketě Nejdůvěryhodnější značka od roku 2016. Co nového nabízí?

Sunar kojenecká a batolecí mléka

Jaké je tajemství kojeneckých a batolecích mlék Sunar? Je to mléčný tuk. Ten je jejich součástí od počátku výroby. Naším cílem je, aby se kojenecké mléko co nejvíce dokázalo přiblížit mléku mateřskému. Právě mléčný tuk je druhou nejzastoupenější složkou mateřského mléka. V mléce je přítomen ve formě kuliček, které jsou obaleny lipoproteinovou membránou (MFGM). Ta je bohatá na esenciální bioaktivní látky. Kromě toho má díky mléčnému tuku Sunar lahodnou chuť. Zároveň je významným zdrojem energie a umožňuje lepší vstřebatelnost vitaminů A, D, E a K rozpustných v tucích, které kojenci a malé děti potřebují.

Klepněte pro větší obrázek

Nenahrazujeme mléčný tuk jinými rostlinnými oleji. Hlavními ingrediencemi mléčné výživy Sunar jsou čerstvé mléko a smetana od krav pasoucích se na švédských pastvinách v biosférických rezervacích UNESCO. Od ověřených farmářů putuje mléko a smetana do moderního výrobního závodu a prochází mnoha testy, než se stanou součástí konečného produktu. Na kvalitě nám záleží, proto si dodavatele pečlivě vybíráme a dodržujeme přísné protokoly kvality. Lahodné a zároveň bez přidaných aromat, barviv* a konzervantů*, navíc bez palmového oleje. Každá maminka chce pro svoje miminko to nejlepší. Proto se Sunar snaží naslouchat jejich přáním a také neustále inovovat a zlepšovat nejen složení svých kojeneckých mlék, ale i jejich balení. To nyní prošlo re-designem pro větší pohodlí a snadnou manipulaci.

Sunar dětská výživa

Jakmile je děťátko dostatečně velké pro objevování dalších chutí, nabízí Sunar možnosti pestrého stravování v podobě cereálních kaší, ovocných kapsiček, zeleninovo-masových příkrmů či různých variací křupek a sušenek, a to pouze v baby BIO kvalitě.

Cereální kaše obsahují vitaminy a minerální látky důležité pro správný růst a vývoj dítěte, např. vápník* a vitamin D* pro správný růst kostí. Zároveň jsou vhodným nástrojem pro postupné zavádění cereálií a tím i lepku do stravy. Naše mléčné i nemléčně kaše zaručí spokojené bříško malého jedlíka a jsou bez přidaného cukru**

Klepněte pro větší obrázek

Sunar ovocné kapsičky

Ovocné kapsičky jsou ideální svačinkou. Oceníte je na cestách pro rychlé doplnění energie a něčeho zdravého do bříška dětí, jsou totiž plné ovoce bez přidaného cukru. Praktické balení zajistí snadnou manipulaci.

Sunar křupky a sušenky

Jemné sušenky s příjemnou chutí obsahují prospěšné cereálie, vitaminy a vápník, podobně jako naše ovocné křupky. Velmi oblíbené jsou i BIO zeleninové a luštěninové křupky, které neobsahují žádný lepek, přidaný cukr** ani sůl.

Klepněte pro větší obrázek

Sunar BIO maso-zeleninové příkrmy

Poslední novinkou jsou maso-zeleninové příkrmy v BIO kvalitě z prvotřídních ingrediencí, bez konzervantů* a barviv*, bez lepku a bez přídavku soli. Mezi příkrmy najdeme jak kombinaci různých druhů masa a zeleniny, tak i čistě zeleninový. Nezapomněli jsme ani na variantu zeleniny s rybou, kterou je třeba pro budování správných stravovacích návyků postupně zavádět do jídelníčku dítěte. Od vydatných snídaní přes lahodné svačinky až po chutné večeře, Sunar nabízí všem maminkám a jejich dětem to nejlepší výživové řešení pro každou příležitost.

Klepněte pro větší obrázek

*Podle zákona, podobně jako ostatní mléčné kaše.

**vybrané varianty (nebo uvést: kromě Piškotové mléčné kaše a Krupicové medové na Dobrou noc)

Kojení je pro kojence nejlepší způsob výživy. Kojenecká výživa by měla být podávána pouze na doporučení lékaře. Způsob přípravy, dávkování a další informace o výrobcích najdete na www.sunar.cz. Informace se nevztahují na počáteční kojeneckou mléčnou výživu a speciální mléka. Potravina pro zvláštní výživu. Příkrmy a jiná komplementární výživa by měla být součástí pestré a vyvážené stravy.

Témata: Prezentace klienta, Reklama