Maminka.czSlavní rodiče

Suri Cruise - malá módní ikonka, která určuje styl už v šesti letech

LH 10.  2.  2013
Suri Cruise - malá módní ikonka, která určuje styl už v šesti letech
U Suri Cruise by se dala použít přímá úměrnost mezi rozmazleností a zálibou v hezkých šatičkách. Slavná dcera ještě slavnějších rodičů má ve svém šatníku údajně oblečení za 60 milionů dolarů.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

S nadsázkou se dá říct, že sotva malá parádnice odložila plínky, začala určovat módní trendy. Dokazuje to také čtenářská anketa časopisu Glamour, ve které s přehledem zabodovala už ve svých pěti letech. A teď ve svých skoro sedmi letech svůj módní styl dál piluje. Stačí si prohlédnout pár fotografií a je vám jasné, že Suri není z těch poslušných dítek, které by ráno oblékly to, co jim maminka připraví.

Právě naopak - není výjimkou, když se Suri nastrojí do poněkud nesourodých kombinací, které by jí pravděpodobně žádný český rodič neschválil. Často se tak po boku své matky Katie Holmes objevuje v teplém svršku, z pod kterého však vykukují holé nohy - navzdory ne právě přívětivému počasí. Katie nechává své dceři zcela volnou ruku, vyjít do ulic může i v pyžámku nebo úplně bosa.

Suri se zcela logicky stala miláčkem fotografů. O tomto vztahu se ale přinejmenším nedá říct, že by byl vzájemný. Malá módní ikonka dává nepokrytě najevo, co si o všech paparrazi myslí.


Líbí se vám, jak se malá Suri obléká?
(Hlasovat můžete v anketě umístěné v pravém sloupci.)

Témata: Slavní rodiče, Krása a styl, Styl, letec, Glamour, Suri, Let, Český rodič, Malá parádnice, Mód, Cruise, Suri Cruise, Katie Holmes