Maminka.czGalerie

Suri Cruise: Z prominentní rozmazlené holčičky skromná teenagerka. Jak to její máma Katie zařídila?

Simona Formánková 27.  9.  2022
Od narození na sebe ve společnosti strhávala veškerou pozornost. Když jí byly pouhé tři roky, měl její šatník hodnotu milionu dolarů. Starostlivá matka Katie Holmes se však rozhodla, že ze své dcery nechce mít prominentní dítě, ale uvědomělou ženu. Díky čemu vyrostla ze Suri Cruise skromná teenagerka?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Být jediným dítětem filmových hvězd, kterými Tom Cruise a Katie Holmes bezpochyby jsou, znamená narodit se se stříbrnou lžičkou v ústech. Dlouhou dobu to vypadalo, že bude Suri opravdu aspirovat na nejrozmazlenější dítě Hollywoodu. Její matka se však rozhodla zasáhnout a po rozchodu s manželem Tomem Cruisem podnikla v jejich životě radikální kroky, kterými udržela dceru chráněnou před tlakem Hollywoodu. A protože z šestnáctileté Suri vyrostla všestranná, přízemní puberťačka, zdá se, že její striktnost nese ovoce. Co všechno musela Katie v jejím životě změnit?

Video: Jaké šaty nosí Katie Holmes?

Už žádné designerské kousky a outfity!

V pouhých 3 letech se hodnota šatníku malé Suri Cruise odhadovala na milion dolarů. V tu dobu patřila k nejlépe oblékaným dětem Hollywoodu a bylo známo, že naprosto zbožňuje pořizování nových kousků oblečení, kabelek a také bot s poměrně vysokými podpatky. 

Vše se změnilo, když se její rodiče rozvedli a Suri se přestěhovala s maminkou do New Yorku. Katie Holmes veřejně oznámila, že si nepřeje, aby její dcera chodila takto draze oblečená, zastavila spolupráci s nejznámějšími návrháři, a dokonce vracela i nevyžádané dárky od značek zvučných jmen. 

Klepněte pro větší obrázek

Make-up v pěti letech? V žádném případě!

Suri vedle svého propracovaného a noblesního šatníku milovala odmala také make-up. Se rtěnkou ji fotografové zachytili už dříve, než jí byly 4 roky. Párkrát byla dokonce spatřena, jak nakupuje a testuje make-up těsně před svými 5. narozeninami. I to se však změnilo, když Suri přestala žít se svým tátou. Jeden z blízkých zdrojů prozradil: "Všechno to nevhodné oblečení a make-up bylo na Tomovi."

Klepněte pro větší obrázek

Na míle daleko od světel reflektorů

Přestože jsou jejími rodiči hollywoodské hvězdy, v médiích o ní příliš neslyšíme. Také přestože jí je už šestnáct let, náctiletou dívenku neobjevíte ani na žádné z platforem sociálních sítí. Výjimkou jsou sítě její matky, kde se Suri ve velmi vzácných chvílích tu a tam objeví. Katie se k tomuto tématu jednou sama vyjádřila: "V dnešní době jsme všichni vystaveni vlivu sociálních sítí. Já je vnímám spíš jako nástroj, který mě obírá o čas strávený s mými nejbližšími."

Místo toho dala Katie jako ochranitelská matka přednost tomu, aby její dcera vyrůstala co nejdále od Hollywoodu a trávila spoustu času v Ohiu. Tedy v místě, kde se herečka narodila, obklopena svými prarodiči a tetami. 

Klepněte pro větší obrázek

Aktivní dobrovolnice jako její máma

Navzdory tomu, že by Katie mohla svou dceru držet daleko od problémů obyčejných lidí, snaží se naopak, aby ji neodtrhávala od reality. Vede svou dceru k morálním hodnotám. Reálně to znamená, že ji zapojuje do svých dobrovolnických aktivit. V roce 2019 společně vyrazily do Řecka, kde pomáhaly v místním uprchlickém táboře. Katie přiznává, že i takto společně strávený čas jim pomáhá budovat si pevné vazby. 

Klepněte pro větší obrázek

Domácí práce na denním pořádku

To, že Suri vyrůstala obklopena chůvami, hospodyněmi a neomezenou pomocí, by mohlo vést k lenosti a rozmazlenosti. Její matka Katie v jednom z rozhovorů prozradila, že ve skutečnosti mají doma seznam povinností, které musí malá Suri dělat. Každodenně si tak stele postel, odnáší nádobí do dřezu nebo špinavé prádlo do prádelního koše. 

Klepněte pro větší obrázek

Už teď je jasné, že Katie vždy klade rodinu na první místo a se Suri má díky tomu supersilné pouto. Snaží se spolu trávit co nejvíce času a užívat si pravidelných aktivit stejně jako všichni ostatní. Oblíbená herečka se také přiznala, že poslední měsíce trávily sledováním klasických hollywoodských filmů, vařením nebo šitím přikrývek. 

Témata: Galerie, Mateřství, Výchova, Matka, Dcera, Sociální sítě, šatník, Hollywood, Tom Cruise, Katie Holmes, Suri, hospodyně, Máma, Suri Cruise, Řecko, Rozmazlenost, Katie Holmesová, Dolar, New York, Zář, Ohio, Teenagerka, Reflektor