Maminka.czNákupní tipy

GALERIE: Chystáte se letos s dětmi vyrazit na svatbu? Tady jsou tipy na nejlepší outfity za rozumné ceny!

Simona Formánková 28.  5.  2022
Čeká vás velká událost a po dvou letech restrikcí a různých omezení si ji chcete náležitě užít? Slaďte s dětmi své outfity a vyrazte do společnosti po boku malých elegánů a rozkošných princezen. Poradíme vám, kde seženete ty nejstylovější módní kousky!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Trendy svatební sezony 2022 velí: bohaté, nápadité, s velkým množstvím květin a zářivých barev. I my, maminky, chceme, aby to dětem v takový výjimečný den, kterým svatba bezpochyby je, slušelo. Sako a nažehlená košile udělají z malého neposedy rázem roztomilého elegána. Tylové šaty zase změní copaté holčičky na uhlazené slečny. 

Buďme ale upřímní, to děti úplně nezajímá. Dívky budou možná chvíli nadšené, že si mohou obléct šaty jako pro princeznu. Jejich radost ovšem opadne s prvním zákazem "v těchhle šatech žádnou zmrzlinu". Pro dětský šatník je stěžejní pohodlnost a praktičnost. Vybrali jsme pro vás 20 kousků dětského oblečení, ve kterém na společenské akci zazáří, a navíc se budou cítit jako v bavlnce. A nezruinujete kvůli jedné svatbě celý obsah peněženky!

VIDEO: Jak vytvořit vlny pomocí žehličky? Poradíme vám!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Témata: Galerie, Fotografie, Dětské oblečení a dětská obuv, svatba, Šaty, Nevěsta, Nákupy, Nákupní tipy, Tipy redakce, Ženich, Děti, Pár korun, Inspirace, Princezna, Outfit, Tip, Elegán, Kousek, Dětská obuv na Heureka.cz