Maminka.cz9. týden těhotenství

Syn Míši Kuklové roste jako z vody. Je to nezmar, říká herečka

LH 23.  9.  2013
Herečka Michaela Kuklová sice nemá v současné době partnera, ale rozhodně tím netrpí. Nemůže si stěžovat ani na nedostatek lásky, které se jí od jejího čtyřletého syna dostává vrchovatě. S malým Romanem žije v domku v Praze a jak sama řekla, prožívá šťastné období.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

„Romík miluje autobusy, tramvaje, metro, a tak jsme vyrazili na den otevřených dveří, který pořádá i letos pražský dopravní podnik. Jen co jsme vešli do autobusových garáží Romík začal jásat, skákat a nemohl spustit oči z historických i současných autobusů, vše si musel osahat,“prozradila herečka, která se může stále chlubit krásnou štíhlou postavou.

Přečtěte si také velký rozhovor s Michaelou Kuklovou.

Kromě prohlídky historických autobusů na návštěvníky čekala prohlídka opraven autobusů, motory. „Když viděl autobus na heveru a historické sedačky, byl doslova v transu, kdyby to bylo na něm, byl by tam do večera,“vtipkovala herečka.

„Letošní ročník dní otevřených dveří se opět setkal s velkým úspěchem u široké veřejnosti. I letos pro děti bylo připraveno spoustu soutěží, atrakcí, loutkové divadlo, skákací hrady, i když je sobota, nemohl jsem si nechat ujít atmosféru a vidět bezprostřední dětskou radost,“ prozradil Milan Křístek.

Michaela se synem se zdrželi na akci téměř tři hodiny. „On je nezmar, ale mít dítě je opravdový zázrak, je to něco neskutečného, vždycky hodí nějakou hlášku a já jdu do kolen, začne třeba tím, že jsem jeho nejmilovanější maminka, a já vyměknu,“prozradila herečka.

Témata: Slavní rodiče, Syn, herečka, Herec, Michaela Kuklová, Kuk, Jak, Velký rozhovor, Rika, Den otevřených dveří, Loutkové divadlo