Maminka.czSlavní tatínci

Syn Bernatského chce bubny. Tímhle videem bavil moderátor publikum na Mamince roku

23.  11.  2018
Moderátor Vojtěch Bernatský je sám velice zábavný, ale má i vtipné děti. Na slavnostním vyhlášení soutěže Maminka roku pobavil přítomné svým domácím videem se svými ratolestmi. Jeho syn si jednoznačně přeje bubny, dcerka zase tatínkovi vzkazuje, ať vydělává.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

I díky humoru Vojtěcha Bernatského a jeho dětí se slavnostní večer Maminka roku 2018 v pražské restauraci SOHO mimořádně vyvedl. Moderátor navodil skvělou, doslova rodinnou atmosféru a s hosty v sále se podělil o některá svá domácí videa svým ratolestí. "Jsem moc vděčným své manželce, která tohle všechno zaznamenává," svěřil se.  

V jedinečné soutěži Maminka roku šlo především o silné lidské příběhy, dojetí, emoce. Měla tři kategorie - jednou z nich byla Maminka hrdinka, v níž se do finále dostaly ženy, které překonaly těžkou nemoc nebo vychovávají postižené dítě. O svých osudech vyprávěly v medailoncích, které najdete ZDE

Známe Maminku roku 2018! Stala se jí hrdinka Kristýna Tomečková


Několikanásobný vítěz ankety TýTý v kategorii Sportovní moderátor okořenil uvádění soutěže, kde se o vítězství rozhodovalo mezi celkem devíti finalistkami, video záběry ze života vlastní rodiny. S manželkou Kateřinou má dceru Elišku a syna Matyáše. Na jednom se chlapeček dožadoval bicích, na druhém jásal, když poprvé poznal tatínka v televizi a na třetím ho dcera po kratším hovoru posílá do práce, aby šel vydělávat peníze. Dětmi se rád chlubí na svém instagramu

Co svému tatínkovi říká dcera Vojtěcha Bernatského?

Kdo to celé vyhrál? 

Publikum rozhodně pobavil, stejně jako měly úspěch vtípky pronášení mezi vyhlašováním vítězů nebo nápadité drobnosti, kterými odměňoval porotce. Šéfredaktorka Maminky od něj například dostala formu, aby byla vždycky ve formě, porotkyně Tamara Klusová nafukovací balonek ve tvaru srdce. 

Připomeňte si Maminku roku v medailonku. Mluví zcela otevřeně

Celkovou vítězkou se stala Kristyna Tomečková, maminka tří dětí z Prahy. Soutěž letos poprvé vyhlásil lifestylový měsíčník Maminka z našeho vydavatelství Czech News Center, aby tak ocenil ženy maminky, které jsou nejen skvělými mámami, ale i inspirací pro všechny ostatní.

Mělo to smysl! 

„Velmi silné životní příběhy finalistek pro mě byly důkazem toho, že má celý projekt smysl a že může poskytnout sílu a inspiraci ostatním ženám, maminkám,“ řekla šéfredaktorka časopisu Alice Rossi.

Cenu Mamince roku 2018 předala Libuše Šmuclerová, generální ředitelka a mediálního domu a Lenka Koenigsmark, marketingová manažerka Mattel pro ČR, SR a Maďarsko. V kategorii Mamina Blogerka zvítězila Kateřina Ramil, v kategorie Maminka Podnikatelka Lucie Hladíková a v kategorii Maminka Hrdinka Radka Doudová.

Porota, ve které zasedly známé osobnosti, jako Tamara Klusová, Andrea Růžičková a Marika Šoposká, o absolutní vítězce rozhodla na slavnostním večeru v pražské restauraci Soho. Tady si vyvrcholení celé soutěže užilo všech devět finalistek a s nimi i celá redakce časopisu Maminka, včetně partnerů soutěže. Další ročník soutěže Maminka roku bude lifestylový časopis Maminka vyhlašovat v březnu 2019.


 

Témata: Video, Slavní tatínci, Syn, Životní příběh, Moderátor, Maminka roku 2018, Vydavatelství, Czech News center, Vyhlášení soutěže, Vítězství, TýTý, Porotkyně, Mód, Bern, Vid, Kristyna Tomečková, Slavnostní vyhlášení, Matyáš, Pražská restaurace, Těžká nemoc, Tamara Klusová, Šéfredaktor časopisu, Slavnostní večer, Libuše, Mamina