Maminka.czGalerie

Milé dámy, poznáváte se? Tahle sexy plus size modelka vystihuje občas životy nás všech

redakce 2.  5.  2021
Máte rádi retro? A co třeba takový pin-up styl? Módu 50. let, která oslavuje ženské křivky. Čiší z ní sebevědomí a ženskost. A je jedno, že žena není nejštíhlejší. Stejně jako tady Hilda, plus size modelka, kterou byste v padesátkách našli na kalendáři každé americké domácnosti. Proslavila ji její neobratnost a potrhlost.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Sebevědomá, hrdá a trochu ztřeštěná, taková je Hilda. Navíc dívka kyprých tvarů, za které se ale rozhodně nestydí. Vytvořil ji ilustrátor Duane Bryers (1911–2012) a zdobila americké kalendáře v padesátých letech. Ovšem vydržela tam až do osmdesátých let, tak byla populární. 

Tyto ilustrace jsou opravdu velmi zábavné, jak se můžete přesvědčit v naší fotogalerii. Možná se i v některé situaci poznáte. A možná bude právě Hilda pro vás inspirací, že i ženy a maminky plnějších tvarů se nemusí za svou postavu stydět.

Další ilustrace najdete na FB Wonderful Hilda

VIDEO: Styl plus size žen. Víte co vám zaručeně padne?

Maminka koupila dceři oplácanou panenku Barbie. Reakce holčičky vás překvapí
Témata: Galerie, Sexy, Inspirativní ženy, Retro, Krása a styl, Móda, modelka, Živo, Plus size, Mód, Ženskost, OBČAS, Dáma, Vaš, Wonder, Plus, Styl, Size, Kalendář, Oblečení a móda na Heureka.cz