Maminka.czZajímavosti

Takhle chutná svoboda! Mladá rodina s dcerkou se rozhodla pro život v autobuse

Simona Procházková 1.  4.  2021
Bláznivý nápad, nebo super zkušenost? Tříčlennou rodinu z Jižní Karolíny omrzel život na jednom místě. Pro společné bydlení si upravili autobus a kočovný životní styl si nemůžou vynachválit. Rodiče s pětiletou dcerou procestovali již téměř dvacet států v USA. Seznamte se s touhle partičkou nomádů.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Manželé Morgan (33) a Angus (35) se seznámili před šestnácti lety v Kalifornii a chodili spolu několik let. Nakonec se však rozešli kvůli velké vzdálenosti, která je dělila (Morgan žila v Charlestonu v Jižní Karolíně, zatímco Angus v kalifornském San Diegu). Po roce se ale k sobě vrátili a rozhodli se co nejdříve vzít. V roce 2015 se jim narodila dcerka Lulu (5). Tahle rodinka žila na různých místech, někdy i dost neobvyklých. Jejich posledním „trvalým“ domovem byl dřevěný srub na konopné farmě v Kalifornii, který patřil Angusovi.

Život na venkově, uprostřed přírody si ze začátku moc užívali, Morgan z farmy pohodlně vedla on-line lekce zaměřené na umění a kulturu a nic jim nechybělo. Po pár letech jim ale jejich život začal připadat poněkud fádní a odhodlali se k odvážnému kousku – pustili se do rekonstrukce a renovace starého autobusu a nápad začít v něm bydlet „na plný úvazek“ je natolik nadchnul, že neváhali. Peníze na realizaci svého záměru sháněli, jak dokázali, organizovali on-line kurzy a semináře, rozprodávali svůj majetek a věci, které již nepotřebovali.

Odvaha, nebo bláznovství? Rodina přivede na svět třetí dítě do obytňáku

V autobuse vybudovali luxusní kuchyňku s posezením, útulnou ložnici, pracovnu, postel a relaxační koutek pro dcerku i pelíšek pro jejich dogu jménem Cosmos. Žijí na cestách, objevují Spojené státy a prozatím na svém životě nehodlají nic měnit. Morgan plánuje trasy, Angus je řidičem. Tohle rodinné trio dobrodruhů už ve svém obytném autobusu urazilo přes deset tisíc kilometrů napříč Amerikou.

TIP NA VIDEO: Věděli jste, že existují cestovní kávovary?

Nathaly kvůli epilepsii upadala do bezvědomí, po záchvatech nemohla ani mluvit
Dojemnější fotku jste neviděli! Náhradní matka doma porodila syna nové rodině
Na návštěvě u Jitky Boho. Podívejte se, jak s dcerkou bydlí a bez čeho se neobejde
Témata: Galerie, Příběhy, Rodina, Zajímavosti, Odvaha, Cestujeme, Chuť, auto, Bydlení, Náhradní matka, autobus, Živo, Životní styl, USA, San Diego, Amerika, Lulu, TAK, Renovace, Cosmo, Nápad, Rekonstrukce, Morgan, Dcerka, Kalifornie

Video