Maminka.czPorod

Takhle vypadá porod! Neuvěřitelné detaily, dojemné první momenty, intimita

wall 17.  3.  2021
Pro někoho jsou ty snímky možná moc drsné, pro jiného nádherné svou intimitou.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Porodní fotky – a to ty hodně intimní – jsou ve světě čím dál populárnější. Dokonce se soutěží o ty úplně nejlepší. Podívejte se na výběr těch nejlepších za rok 2020. 

Zachycují nadšení, dojetí, únavu, první pohledy starších sourozenců, tatínky, kteří poprvé drží v náručí své dítě. Všechny jsou hodně dojemné. 

Porodní fotografové, respektive fotografky, mají tradici především v USA, ale působí i v Holandsku a dalších zemích. Celkem má International Association of Professional Birth Photographers více než 1100 členů z dvaapadesáti zemí.  

Děti testovaly: Co nejvíce chválily na postřehové hře pro celou rodinu?

Jako každý rok se soutěžilo v pěti kategoriích – snímky z chvil před porodem, vlastní porod, detaily, prvních 48 hodin po narození a poporodní období pro ženu. Dnes představujeme desítky fotek z kategorie nazvané prostě Postpartum

"Jsem nadšená, že mohu představit obrovský talent našich členů v obrazové soutěži," prohlásila za asociaci její šéfka Liz Cook. 

Asociace vyhlásila nejhezčí porodní snímky roku 2020, ale jde vesměs o záběry z loňského roku. Všichni rodiče na snímcích s fotografováním souhlasili. Zejména v zámoří je profese porodních fotografů, respektive fotografek, protože ženy mezi nimi jednoznačně převažují, hodně oblíbená.  

Maminky, zavřete oči! Tyto šílenosti vymýšlí tatínci, když hlídají své ratolesti
Domeček v kufříku zvládnete i vy. Zapojte děti, bude je to bavit
Témata: Porod, Galerie, Porodnice, Tradice, Hypnoporod, Císařský řez, Domácí porod, Chci si rodit po svém, Ambulantní porod, Průvodce porodnicemi, Ray, Dad, Intimita, Cindy, Houston, Daddy, Pór, Rebecca, Edith, TAK, Esther, Skin, IAPBP, Nádherný, Liz Cook