Maminka.czDěti

Táta fotí boží fotky dětí! Jak to dokáže a kam chodí na nápady?

kog 13.  4.  2020
Fotograf John Wilhelm ze švýcarského Winterthuru je vtipálek. A jeho manželka, tři dcery a syn se s ním zřejmě nenudí. Fotí je, stylizuje a pomocí Photoshopu vytváří různé legrácky. A nás jeho snímky také hodně baví.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

John Wilhelm nechtěl mít doma nudné rodinné fotoalbum, tak se rozhodl, že vytvoří pomocí Photoshopu několik zajímavých fotografií. A právě vytváření zábavných snímků se mu stalo koníčkem. 

Fotografování je Johnova vášeň už dlouho. Jako malý vyrůstal mezi objektivy, stativy a kinofilmy, jelikož jeho tatínek byl také nadšeným fotografem, byť amatérským. Fotil svatby i různé oslavy. 

Maminka fotí dcerku v zábavných kompozicích:

Nejzásadnější byl pro Johna moment, kdy v ruce držel svůj první digitální fotoaparát. V roce 2011 pak pronikl do světa Photoshopu a různých počítačových programů. A od té doby své fotografické vášni naprosto propadl. A že ho to skutečně baví, je znát i na fotografiích. Podívat se na ně můžete v naší fotogalerii.  Jeho práci můžete vidět i na Facebooku nebo na jeho webových stránkách

Profesionální fotografka vyretušovala snímek, rodina vypadá jak z hororu
Krásné a originální mateřské fotky PŘED a PO. Inspirujete se?
Témata: Děti, Rodina, Péče o dítě a jeho výchova, Rodina a vy, Zábavná kompozice, Nápad, Fotoaparát, Legrácka, Chod, Fotka dětí, Fotograf, Facebook, Vtipálek, Tata, Vášeň, Profesionální fotograf, Fotka, Kino, Fotografování, Táta, Photoshop, Webová stránka