Tatiana Vilhelmová: Nenapadlo mě, jak bude Vojta v mém životě důležitý

10. 12. 2012 22:10
Velice moc děkuji za příjemné čtění.. clamp clamp úžasný rozhovor.. DĚKUJI clamp clamp
Anna 17. 12. 2012 16:39
moc dlouho paní Vilhelmová v té samotě a svobodě nezůstala,o jakou samotu ji tedy šlo když šla ještě jako vdaná do vztahu s Dykem, paní nebo už slečna Vilhelmová bude dobrá herečka i v soukromém životě, Dyk dopadne stejně jako její skvělej manžel.
kate 27. 3. 2013 10:57
Pani Tatiana zacala chapat, o co vlastne v zivote jde. Tem, kteri ji ( i jine ) odsuzuji preji, aby se prestali bat toho opravdoveho uvnitr sebe, naucili se naslouchat sami sobe a nasli tim vetsi vnitrni klid a pohodu, po ktere touzi. Neverte tomu, kdo co kde povidal, co se jak ma delat ( kdo to vymyslel? ), verte sami sobe. Presvedcte se sami, co a jak funguje. Ze kdyz napr. zustanu ve vztahu i pres to, ze vim, ze vztah se naplnil a nic noveho dat nemuze a presto zustanu, ani ja, ani partner, ani deti z toho nebou mit uzitek. Ze je to pretvarka, divadlo pro rodinu jako takovou i pro okoli. To neni pravda, je to lez. Prestante se bat zit. NIkdo nema pravo pozuzovat zivot druheho. Jsme zodpovedni jen sami za sebe. Jen a pouze za svuj zivot. NIKDY nevime, jak to ten druhy ma. Jako nikdo nevidi 100% do nas, tak ani my nevidime 100% toho do druheho. Pokud toto alespon trochu umime, chapeme i druhe a to je svoboda. Nikdo nas nevlastni, ani my nikoho nevlastnime. Kazdy je tu sam za sebe. Na smrtelne posteli nam nepomuze, ze jsme se cely zivot ridili nekym, necim, dle pravidel jinych lidi.. Nejsmutnejsi vec, kterou muzete slyset od lidi na smrtelne posteli ( a jednou tam kazdy budeme ) je to, ze kdyby mohli zit tento zivot znovu, udelali by to po svem. Kdyby, kdyby...
Lada 10. 5. 2013 14:06
Měla obrovskou touhu být s dětmi sama a chtěla strašně svobodu? Proč šla hned do nového vztahu, protože tak strašně chtěla být sama a chtěla svobodu? Vyklouzla z něčeho co ji nevyhovovalo a hned do toho zase šla? To tu rodinu a manželství rozbila úplně zbytečně. Teď čeká s Dykem dítě, to asi proto, že chtěla být s dětma sama Příjde mi zmatená a absolutně vlastně neví co pořádně chce.
Andrea 4. 7. 2013 16:15
Nenechte se otrávit těmi kyselými okurkami. Jděte si za svým štěstím, ať se Vám daří.
Milada 26. 8. 2013 09:11
Zmatená a škaredá herečka . A Dyk je pěknej trouba.
ivka 11. 10. 2019 16:55
tak...a doufám, že se Vám ulevilo a hned je Vám lépe...
Marcela 14. 11. 2019 09:50
Obdivuji Tatianu i Vojtěcha a souhlasím s jejich názory. Moc jim přeji, aby jim to pořád tak klapalo i když bude líp nebo hůř. Hodně štěstí.
8