Maminka.czUmělé oplodnění

Teď, nebo nikdy! Na poslední pokus o miminko si půjčili. A mají trojčata

kog 25.  5.  2019
O miminko se snažila Christy s manželem několik let, podstoupili několik umělých oplodnění a odmítali se smířit s tím, že nikdy nebudou rodiče. Na poslední pokus o vlastní dítě si museli vzít půjčku. A ono to klaplo. Narodila se trojčata.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Ve čtyřiceti letech byla Christy Beck stále bezdětná a měla za sebou mnoho nepovedených pokusů o umělé oplodnění. O dítě se s manželem neúspěšně snažili téměř patnáct let. "Nedokázala bych žít bez dítěte. Zvažovali jsme i adopci," říká. Bylo to jednoduše teď, nebo nikdy! Pět dní po zákroku si Christy udělala těhotenský test, který ukazoval dvě čárky. To ještě netušila, že miminka budou rovnou tři. 

Těhotenství s trojčaty týden po týdnu. Podívejte se na neskutečnou proměnu ženského těla. Jak maminka vypadá dnes?

Vzdát se jednoho miminka? Ani náhodou!

"Za pár dní jsme jeli na ultrazvuk, kde mi lékař řekl, že čekáme dvojčata. Na prohlídce ve dvanáctém týdnu tam bylo o miminko víc," vzpomíná Christy. Jenže lékaři manželům doporučovali se jednoho plodu vzdát. Christy měla totiž rizikové těhotenství a nápor tří miminek v jejím věku by mohl mít fatální následky.

Identická trojčata? Šance je 200 milionů ku jedné. Jim se to podařilo

Rodiče nad variantou, kterou jim navrhli lékaři, nepřemýšleli ani minutu. Rozhodli se podstoupit riziko a nechat si všechna tři miminka. Na každé kontrole pak očekávali jen dobré zprávy. Přes všechny těhotenské komplikace Christy porodila tři zdravé děti. Ty musely být po narození několik hodin v inkubátoru, ale měly se čile k světu. Pětičlenná rodina si nyní užívá života, ve kterém se bezpochyby nenudí. Dvě holčičky a jeden chlapec jim totiž žádné chvíle klidu nedopřávají.

Zprávy – Aktuálně z domova i ze světa

A takhle vypadá sourozenecká láska v podání čtyřčat!

Témata: Miminko, Vaše příběhy, Neplodnost a IVF, Umělé oplodnění, Trojčata, Vícerčata, pokus, Manžel, Ted, Christy, Děti, Nik, Oplodnění, Poslední pokus