Těhotenské strie? Dejte se do boje!

Reklama 20.  10.  2015
Snad každou ženu v těhotenství dostihnou obávané strie. Tento estetický problém je potřeba nebrat na příliš lehkou váhu a podniknout účinné kroky k jeho eliminaci!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Nápor šestého měsíce

V průběhu těhotenství prodělává pokožka mnoho změn. Pružná vlákna pod jejím povrchem většinou takto velké napětí nezvládnou a začnou praskat. V šestém měsíci dochází k největším změnám v přírůstku váhy a současně probíhají také hormonální změny. Jestliže v tomto rizikovým období není pokožka dostatečně hydratována, hrozí zvýšený výskyt strií především v hlubších vrstvách kůže. Nejvíce ohrožená místa jsou v oblastech, kde je kůže nejvíce napínána – bříško, stehna, zadeček a také prsa.

Neváhejte a dejte se do díla!

Pokožku se doporučuje masírovat ihned z počátku těhotenství, aby se dostatečně vyživila a byla připravená na nevyhnutelné změny.

Zaměřte se na kvalitní a osvědčení prostředky určené pro nastávající maminky. Jedná se o přípravky se specializovaným složením, které byly vyvinuty speciálně pro potřeby namáhané pokožky v období těhotenství a po něm. V průběhu posledního desetiletí se jedničkou na trhu staly produkty značky Elasti-Q®, které si ověřilo tisíce spokojených maminek. Produkty jsou speciálně přizpůsobené pro zvýšené nároky pokožky těhotných žen. Proto poskytují vhodnou a komplexní péči. Ta se zaměřuje jednak na prevenci vzniku strií a současně na strie již vzniklé, které účinně redukuje.

Výborné reference maminek sklízí Elasti-Q® Original, který obsahuje unikátní kombinaci účinných látek, jako je kyselina hyaluronová, D-panthenol, elastin, vitamin E a nyní je navíc obohacen o účinné látky pupečník a kozinec. Krém je lehké konzistence, snadno se vstřebává, jemně voní a nezanechává pocit mastnoty. Navíc při aplikaci v období po porodu usnadňuje rychlejší návrat k pevnému a plochému bříšku.

Klepněte pro větší obrázek

V případě, že se strie již objevily, vsaďte na tělový krém Elasti-Q® Exclusive. Je určen hlavně pro těhotné a kojící ženy, ale doporučuje se používat i po porodu, kdy napomáhá odstranit strie již vzniklé. Nyní je tento oblíbený přípravek obohacen o účinné látky pupečník a kozinec. Obsahuje o 300 % více elastinu, o 60 % více kyseliny hyaluronové a o 25 % více kozince než Elasti-Q® Original, a proto kůži nejen chrání, ale napomáhá také k její hydrataci a pružnosti. Pupečník regeneruje, zklidňuje a vyhlazuje kůži, kozinec zase zvyšuje pevnost pokožky. Vzniklé strie je velmi složité vyzmizíkovat z povrchu kůže, ale můžeme velice výrazně zlepšit jejich vzhled, tak aby nebyly vidět.

Klepněte pro větší obrázek

Upřednostňujete spíše tělové oleje? Vhodnou volbou je poté Elasti-Q® Exclusive tělový olej s kombinací několika unikátních přírodních složek. Obsahuje 5 účinných olejů (olej ze semene granátového jablka, pupalky dvouleté, světlice barvířské, vinné révy a olivový olej).

Elasti-Q® Exclusive tělový olej napomáhá nejen chránit kůži před striemi, ale také pokožku hydratuje, vyživuje a eliminuje její nepříjemné svědění. Zároveň přípravek neobsahuje parafin, barviva ani konzervační látky.

Klepněte pro větší obrázek

Maminky, dopřejte si péči, kterou si zasloužíte a nenechte strie zvítězit!