Maminka.czSlavné maminky

Těhotenství na place! Které slavné herečky točily filmy s rostoucím bříškem a jak to štáb vyřešil?

Dita Mrázková 28.  10.  2022
Když úspěšná herečka podepíše smlouvu na roli v kasovním trháku a do toho otěhotní, nemusí se obávat, že jí dají producenti vale. Rostoucí bříško se dá přece lehce zamaskovat. A když už nepomůžou ani volné šaty, je tu přece superdokonalá filmová technika!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Rostoucímu miminku je jedno, jestli jeho máma tráví devět měsíců na chalupě nebo před kamerou. Většina ikonických rolí, ve kterých se objevily tyto oblíbené herečky, byla natočena v době, kdy všechny nosily pod srdcem to nejcennější. A diváci o tom neměli ani páru! Které hollywoodské tváře to byly a v kterých snímcích?

1. Lisa Kudrow – seriál Přátelé

Klepněte pro větší obrázek

Za deset let, co kultovní seriál běžel v televizi, se v něm toho stalo opravdu dost. V epizodách, kde Phoebe nosí pod srdcem trojčata coby jejich náhradní matka, neměla herečka břicho vycpané obligátním polštářem, ale čekala své vlastní dítě –  syna Juliana (24). Scenáristé seriálu to tedy vymysleli kulantně. Nic se nemuselo skrývat, naopak velké bříško bylo žádoucí! V zákulisí prý herečtí kolegové Lisu zahrnovali maximálním komfortem a výhodami. Zkrátka, opravdoví Přátelé!

VIDEO: Eva Perkausová pro časopis Maminka

Témata: Těhotenství, Slavné maminky, Mateřství, Životy slavných, Syn, Dcera, herečka, Fotografie, Děti slavných, Hollywood, film, filmová role, Popelka, Seriál, Šaty, přítel, těhotenské bříško, natáčení, Emily Blunt, Lisa Kudrow, Sarah Jessica Parker, Kate Winslet, Scarlett Johansson, Eva Perkausová, Sex ve městě