Maminka.czSlavné maminky

Těhotná Dominika Myslivcová už ví pohlaví dítěte. Čeká holku, nebo kluka? Odhalení proběhlo ve velkém stylu!

Vanda Stöckbauerová 13.  5.  2023
Influencerka a milovnice luxusu Dominika Myslivcová si na svůj vzhled a doplňky potrpí. A proto asi nikoho nepřekvapí, že její baby shower párty spojená s gender reveal miminka neproběhla minimalisticky, ale hodně okázale. Nechyběly velká svítící písmena, balonky, záplava konfet a chodící plyšová „miminka“. A nejdůležitější novinka? Bude to kluk!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Dominika prý až do páteční oslavy pohlaví dítěte neznala a nechala si to jako překvapení. „Byl to úžasný a nezapomenutelný den a mrzí mě, že si to nemůžu znovu zopakovat,“ svěřila se Dominika svým sledujícím na Instagramu. Podívejte se, jak odhalení vypadalo:

Těhotenství jako vánoční překvapení

V nedávném rozhovoru pro Blesk se Dominika svěřila, že těhotenství pro ni bylo zpočátku šok. „Miminko bylo vždycky v plánu, ale nebylo to tak, že bych se dlouhodobě snažila, ale přišlo to znenadání.“ Zpočátku těhotenství trpěla velkými nevolnostmi a v podstatě první tři měsíce jen ležela a znala jen cestu na toaletu a zpátky, ale teď už je jí mnohem lépe. A Dominika při rozhovoru zavzpomínala i na dojemné okamžiky, kdy těhotenství oznámila partnerovi Zdeňkovi: „Já jsem to partnerovi dala k Vánocům pod stromeček, protože jsem to zjistila 23. prosince, den před Štědrým dnem. Takže jsem si říkala: výborně, tak už mám další dárek navíc, takový nečekaný.“ A jaká byla reakce partnera? „Ze začátku byl taky zaražený, vůbec nevěděl, co má říct, protože to opravdu nečekal, stejně jako já. Ale vzal to úplně super a hrozně se těší. Myslím si, že to bude dobrý táta,“ svěřila se.

VIDEO: Dominika Myslivcová po oznámení těhotenství: Pořád jsem zmatená, ale opravdu tam je!

Témata: Těhotenství, Slavné maminky, Miminko, Instagram, Celebrity, Vánoce, Styl, Influencerka, Dominika Myslivcová, Štědrý den, Odhalení, Myslivcová, Kluka, Holka, Pohlaví dítěte