Maminka.czPo porodu

Tělo po třech porodech? Děti mezeru mezi stehny neocení. Tato máma za svůj instagramový post sklidila uznání

Simona Formánková 14.  9.  2022
Sandy Ballard je maminkou tří rozkošných dětí. Na svém Instagramu sdílí radosti a strasti z každodenního života obyčejné mámy. V jednom ze svých příspěvků otevřeně promluvila o těle po porodu a reakce na sebe nenechaly dlouho čekat. Co v postu, který doslova obletěl svět, zaznělo?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"Je hubené? Ne. Vypadá jako dřív? Ne. Má původní proporce? Ne. Ale je to tělo a je to u bazénu. Takže je na letní sezonu připravené," píše se v příspěvku šestatřicetileté Sandy Ballard, která odmítla podlehnout sílícímu tlaku sociálních sítí na vzhled žen po porodu. Na fotce pózuje se svými třemi dětmi v plavkách u bazénu a s úsměvem na rtech dodává: "Děti mezeru mezi stehny fakt neocení. Naopak si navždy budou pamatovat okamžiky, při kterých jste si užili legraci a hlavně byli spolu." 

Video: Maminka podcast: Jak se dostat po porodu do formy

"Dokázala jsem strávit hodiny přemýšlením, jak bych si přála vypadat. Neustále jsem řešila všechny strie a nedokonalosti. Věci jsem odkládala na dobu, až zhubnu. Pak jsem si ale uvědomila, že přicházím o cenný čas, který bych mohla trávit se svými milovanými dětmi," vzpomíná Sandy na dobu, kdy ji postava velmi trápila a zaměstnávala její mysl každou vteřinou. 

Po porodu třetího potomka však nastal zlom a Sandy začala nad svým tělem přemýšlet jinak. "Uvědomila jsem si, že na světě existují ženy, které by vyměnily všechno za to, mít tyhle strie nebo kila navíc. Znamenalo by to pro ně totiž být matkou. A na mě se toto štěstí usmálo dokonce třikrát. Nechci na jejich dětství vzpomínat jako na něco stresujícího, chci si pamatovat, kolik legrace jsme si spolu užili," říká odhodlaně usměvavá maminka. 

Témata: Porod, Po porodu, Instagram, Sociální sítě, Hubnutí, Pohyb, Cvičení, Hubnutí po porodu, Bříško po porodu, kůže, Tělo, Influencerka, Strie, Sandy, Post, Mez, Uznání, Maminka, Stehno, Máma, Mezera