Maminka.czVýživa a stravování

Těstoviny s mletým masem - za 25 minut můžete servírovat

Jana Vašáková 4.  1.  2014
Po urputných vánočních přípravách si na chvilku oddychněte a na víkendový oběd si uvařte něco jednoduchého a přitom stále dobrého.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

4 porce
příprava: 25 minut

500 g těstovin
2 lžíce olivového oleje
1 cibule
2–3 stroužky česneku
500 g hovězího mletého masa
sůl a pepř
400 g loupaných krájených rajčat
oregano a bazalka
černé olivy na ozdobu

Těstoviny uvařte na způsob al dente. Na oleji orestujte nasekanou cibulku a česnek, přidejte mleté maso, osolte a opepřete. Krátce poduste.
Poté vmíchejte loupaná rajčata, nasekané oregano a bazalku. Duste 5 minut.
Směs s masem potom vmíchejte do uvařených těstovin a ozdobte olivami a čerstvými bylinkami.

Článek vyšel v časopisu F.O.O.D. 12/2013

Témata: Výživa a stravování, Časopis F.O.O.D., Muž, Těstoviny, Těsto, Test