Maminka.czTestujeme s dětmi

VIDEO: Testujeme s dětmi: Hravá kosmetika, kterou děti milují

Simona Formánková 3.  6.  2021
HiPP produkty jsou u maminek velmi oblíbené, nejen pro svůj hravý vzhled, ale hlavně kvalitní složení. V tomto testování měly maminky možnost vyzkoušet se svými dětmi jejich kosmetické produkty. Podívejte se, jak obstály v hodnocení těch nejpřísnějších porotců.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

K dispozici měli Hipp dětský šampon s kondicionérem, balzám na rty a některé produkty z řady Hipp Zoo. Konkrétně dětskou koupel hroch, šampon na vlasy a tělo Lachtan, krém na obličej a tělo Želvička a pěnu na mytí Kachnička.

Co si naši testující zamilovali nejvíce?

maminka Hanka, děti Jolanka a Vašík (3,5)

Klepněte pro větší obrázek

Moc děkujeme za možnost testování. Pro děti to byla velká zábava. Zvířecí motivy je moc bavily, a staly se tak součástí každodenní hygieny. Zvítězila u nás kachnička, je hravá, krásně pění a hezky voní. S hrochem bylo zase pro děti milé překvapení, že voda byla barevná. S želvičkou je mazání tělíčka hned také zábavnější. Každé zvířátko splnilo účel a třeba mazání rtů nejvíce ocenila moje dcera, přeci jen je to ženská, ale i syn si to užíval. 

U HiPPu nejvíce oceňuji, že je šetrný k pokožce, je bez všech možných přísad a přitom velmi příjemně voní. Tělové mléko se snadno roztírá, rychle se vstřebává… Obě moje děti mají citlivější pleť, tak výběr kosmetiky vždy zvažuji. U produktů řady ZOO nemám, co bych vytkla.

maminka Lenka, děti Tomáš (2), Martin (4,5)

Klepněte pro větší obrázek

Kosmetiku Hipp znám a využívám již několik let, když nám ji ukázali už v porodnici před téměř 5 lety. Synové si teď zamilovali zvířátkový vzhled produktů Hipp, jsou roztomilé :) a navíc krém želvička se dobře roztírá, kačenka mýdlo krásně pění i voní a hroch udělá spoustu radosti zeleným zbarvením vody. Kosmetika je velmi příjemná na kůži. Máme zase o něco více zábavy při koupání. Výrobky jsou skvělé.

maminka Lucie, dcera Karolína (3)

Klepněte pro větší obrázek

Když nám přišel balíček na otestování produktů Hipp, hned po rozbalení dcera jásala. Uchvátil ji zvířecí design. Nejvíce mýdlo kachnička, která se stala velkou společnicí při mytí ručiček. Kachnička se neuvěřitelně moc líbila a přes počáteční „opravdu to není hračka, je to mýdlo a budeme ji mít v koupelně a ne v pokojíčku“ má čestné místo na umyvadle a dceru velmi baví jak „plive“ pěnové mýdlo. Se slovy „pliv, pliv“ si vždy nanese mýdlo, přičichne a mydlí ručičky. Mýdlo má opravdu velmi příjemnou vůni a nevysušuje ručky. I velmi oceňuji, že mýdlo je pěna, nikoli gel, který se ne příliš dobře dětským ručkám zpracovává (rozmydlí).

Dalším výrobkem, který nás velmi potěšil, byl krém – želvička, krém se velmi snadno roztírá, krásně se vstřebává a moc příjemně voní. Dcera si odšroubuje krunýř, prstíkem nabere krém, namaže obličej a ručičky a želvičce se slovy „díky“ krunýř zase nasadí.

Kamarád hroch, co umí pěnu a zelenou vodu. Jelikož jsem nedbala návodu a do připravované koupele jsem přidala určitě víc než 34 kapky přípravku, jak je psané na produktu, proměnila se nám koupelna v pohádku „Hrnečku vař“. Pěna opravdu velmi pění a skutečně stačí málo a vana je pěny plná. Naše děti pěnu milují a tentokrát se nám ve vaně téměř ztratily ☺ Opět velmi oceňuji příjemnou vůni produktu a zároveň vláčnou pokožku po koupeli. V neposlední řadě také samozřejmě to, že stačí málo a máte hodně muziky (pěny).

Hipp produkty u dětí i u mě jako rodiče sklidily opravdu úspěch, a to nejen moc milým designem, ale i z mého pohledu kvalitou, která pečuje o dětskou pokožku, a příjemnou vůní.

Možná jediným zklamáním byl jelení lůj, který dětem nevoněl.

maminka Petra, dcera Kristýna (3)

Klepněte pro větší obrázek

S Hipp značkou mám osobní zkušenosti již od porodnice, kde mi dceru umyli po porodu právě tímto mýdlem, a pro mě je tak Hipp kosmetika symbolem miminkovské vůně. Připomene mi vždy první okamžiky s dcerou. Následně jsem používala po koupání Hipp olejíček. Nyní si nemůžu vynachválit kačenkové mýdlo.

Kosmetické produkty se mi moc líbí. Hlavně atraktivní vzhled pro děti. Také krásně voní a dobře se používají.

Mýdlo s kačenkou bylo dcery úplně první mýdlo na ruce a díky atraktivnímu vzhledu nebylo pro ni mytí rukou od začátku žádný problém, což se hlavně v covid době hodí. Super je, že je schopna pumpičku zmáčknout sama, a být tak úplně samostatná, což usnadní práci i mně :). Stačí říct, ať se umyje kačenkou, a utíká do koupelny:)

Želvičkový krém má krásný design. Po koupání se dcera těší, že se namaže želvičkou. Díky tvarovanému víčku je i malé dítě schopné samo odšroubovat víčko a namazat se, což podporuje dětskou samostatnost. Krém příjemně „miminkovsky“ voní a dobře se roztírá.

Balzám byl pro mě velmi milé překvapení. Kromě hezkého zvířátkového designu i příjemný na dotek rtů a hlavně je účinný. Takže ho dceři nenápadně beru :) Balzám na rty používám já osobně hodně, tak se teď dcera cítí jako větší holka, když má svůj vlastní.

maminka Zuzka, syn Max (3)

Klepněte pro větší obrázek

Značku Hipp používáme moc rádi už 8 let od narození dcerky, takže to byla u narození synka jasná volba. Celou tu dlouhou řadu let jsme naprosto spokojeni. Všechny výrobky moc krásně voní. Po použití pěny do koupele měl synek krásně hebkou a jemnou pokožku a užil si s pěnou moc zábavy. Po použití krému na tělo a obličej je tělíčko hebké, není to mastné, příjemně voní. Synkovi se líbí zvířátkový vzhled  želvičky. Mytí rukou s kachničkou je také větší zábava kvůli napěnění rovnou z dávkovače a moc krásně voní. Kosmetika Hipp je skvělá, určitě budeme používat dál.


 


 

Témata: Video, Testujeme s dětmi, Kosmetika, Testovací klub, Mýdlo, Kosmetické tipy, Zábava, Kachnička, Tomáš, Kondicionér, Maminka, Jolanka, Vzhled, Maminka Petra, Lenka, Petra D, Krunýř, Vid, Lucie, Krém, Hipp, Hroch, Kos