Maminka.czTestujeme s dětmi

Testujeme s dětmi: Kočárek, který uveze dvě děti a zabere minimum místa

Variabilní kočárek pro jedno dítě, který snadno proměníte v sourozenecký kočár. Přesně takový je kočárek Quinny Hubb, který jsme měli možnost otestovat v nové prodejně Malvík City v Praze.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Kočárek na první pohled zaujme moderním designem, který z něj dělá ideální volbu na procházky po městě. Díky tomu, že má větší kola, s ním však nebudete mít problémy ani v terénu. Na první pohled nelze přehlédnout velký nákupní koš, který pojme až desetikilový nákup, což není rozhodně u kočárků běžné. Pokud vám ani velkokapacitní koš nebude stačit, můžete využít XXL nákupní tašku, kterou snadno upevníte za sportovní korbičku.

Od narození až po sourozenecký kočár

Kočárek Quinny Hubb se prodává v základu se sportovní sedačkou, ale nabízí celou řadu možností. Od narození jej využijete s hlubokou korbičkou a autosedačkou. Jakmile dítko povyroste, jednoduše nasadíte sportovní sedačku. Narodilo se vám další dítě? V tom případě vám Quinny Hubb bude skvěle sloužit i jako sourozenecký kočár. Jeho konstrukce totiž umožňuje bez jakýchkoliv úprav nasadit hlubokou korbičku i sportovní sedák pohodlně za sebe.

Později můžete korbičku zase jednoduše vyměnit za druhou sportovní sedačku. Pokud druhé dítko bude v této době již více mobilní a sezení v kočárku mu bude těsné, můžete využít bambusové sedadlo, které opět velmi snadno nasadíte na konstrukci kočárku.

Testujeme s dětmi: Jak rodinám vyhovovaly látkové plenky

Snadné skládání i manipulace

Při testování jsme se zaměřili také na manipulaci s kočárkem a i v tomto parametru obstál skvěle. Kočárek je lehký a snadno se rozkládá. Složit ho do auta zvládnete i jednou rukou. Vzhledem k tomu, že mám děti blízko u sebe a v minulosti jsem je vozila v sourozeneckém kočáru, ocenila jsem především to, že kočárek i jako duo nevypadá jako „kolos“ a bez problémů s ním projedete všude jako s kočárkem pro jedno dítě.

Kočárek má pouhých 57 cm, což z něj dělá skvělou volbu pro rodiče, kteří potřebují přepravit dvě děti najednou a neustupovat ze svých nároků.

Poměr cena – výkon je vyrovnán

Quinny Hubb se prodává v mnoha barevných variantách, které si můžete libovolně nakombinovat. Z praktického hlediska jsme ocenili nastavitelnou sluneční stříšku na zip s ochranou proti UV záření a také vodoodpudivý materiál, ze kterého je stříška vyrobena.

Když sečteme všechny klady tohoto kočárku a srovnáme je s cenou, za kterou se prodává, myslíme si, že tady je opravdu poměr ceny a kvality vyrovnán. Málokterý kočárek na trhu totiž umožňuje tolik variant použití jako Quinny Hubb za takto příznivou cenu.

Témata: Video, Testujeme s dětmi, Kočárek, Sportovní sedačka, Děti, Stříška, Nová prodejna, Žábě, Sedačka, Skládání, Mini, Kočár, Kočárky na Heureka.cz